@bajki
trap po definiciji nije- niti je na kraju grobi u minusu, niti je volumen veći od jučerašnjeg.
@bajki
trap po definiciji nije- niti je na kraju grobi u minusu, niti je volumen veći od jučerašnjeg.
Pa zar ne može biti trap i sutra? Da porastemo s malim prometom, i onda minus .. Ili se trap baš mora dogoditi prvi dan nakon velikog pada?
odvija se sve po klinu i dno je 3500,danas se je samo vratio unutar klina.kako je rekao Vlad rast za nekih 20-ak dana,ja kazem ranije 20.4.[wink] .Promet ce se smanjivati dok ne dodje do 3500,vidjet cemo sutra sto bude[undecid]
odvija se sve po klinu i dno je 3500,danas se je samo vratio unutar klina.kako je rekao Vlad rast za nekih 20-ak dana,ja kazem ranije 20.4.[wink] .Promet ce se smanjivati dok ne dodje do 3500,vidjet cemo sutra sto bude[undecid]
vikinže,
klin se _u pravilu_ probija prije formiranja vrha[wink].
jedino što ne štima je trajanje formiranja klina.
teorija kaže max 3 mjeseca.
kod nas,evo, skoro pa 5.
proguglat ću malo,
javim ako nešto nađem.
a evo i klin od 8 mjeseci.
uočava se i tolerancija manjeg odstupanja od”pravog” klina.
odlicno mislio sam da cemo se jos malo muciti ali nekak mi vonja datum kad je zadnji dan za upad za dividendu kod HT-a.Tada ce biti ogroman promet i HT ce Crobex dignut,mislim da je to prekretnica 16.4. huh Tores zabio 2:1[bye]
INA- Meni ovo izgleda obečavajuće.. A vama?
Još više bi obećavao ovaj engulfing, da je stohastički oscilator ispod 20
Ali zato bi sutra, možda, nebo nad virom i ingrom moglo biti zvjezdano…
hehe… a umjesto kristal kugle, upala numerologija za potvrdu prognoze: grobi rast : 0,56%———-5+6=11 volumen 56 milja——–5+6=11 vlad1111, hehe…
Koliko znam 11 je loš broj.