moze li netko stavit graf dnevni crobi teletrader ,friski,prazan….hvala
e, dizel…
ja sam računala da je bull počeo 2.12…pa ispalo da baš i nije.
samo želim reći, koje god da je formacije ovaj rast od 9.3. riječ je o 5.valu
evo ovako, završi li dlkv u ovom rastu na oko 530, tek onda ću možda vjerovati da je završio 1. val bull marketa (vidi sliku dlkv plan)
ps. u dionicama sam
@inverter
ajd stavi i macd i rsi ako mozes.
thx.
@macd i rsi
gledajuci ovaj graf meni ovo izgleda na šalicu s ručkicom [tongue]
dizelaš pomalo to što je crobi u jednom trenu dotakao 1880 ne mora ništa značiti.Meni bi bilo draže da je danas zatvorio iznad 1870 al dobro može crobi sutra otvoriti iznad 1870 i zatvoriti.Zadnji put se crobi strmopizdija kad je dostigao ove razine.
khm khm, a sada malo trkeljanja…
Kada bi se na grafu dlkv radni, povukla linija trenda od ove zadnje točke I onda bi taman ovih 405 gdje smo zapeli danas bila dodirna točka na toj liniji…što bi možda moglo značiti daljnje kretanje put gore…
Ali ja trkeljam kao i obično…najte kaj zameriti…
e, dizel…
evo ovako, završi li dlkv u ovom rastu na oko 530, tek onda ću možda vjerovati da je završio 1. val bull marketa (vidi sliku dlkv plan)
ps. u dionicama sam
hoce li danas dax probiti 5000 ? i dali ce se zadrzati? sto kazu kolege tehnicari??
e, dizel…
ps. u dionicama sam
ma nebitno je brojanje valova, poanta je zaradit, a ekipa koja broji valove je u kešu i raspravlja koji je val…
Evo za kolegu abu alija, koji je napisao da sam trebao još davno izići cijeli na 1800, sad sami sa tim djelom u plusu..