Sve dok Crobex ne preskoči 1871 (odnosno najviša razina od prehodnog vrha) na svim važnijim oscilatorima (RSI, MACD) je prisutna medvjeđa divergencija.
misliš, SKRIVENA medvjeđa divergencija? – To je ipak razlika u odnosu na OBIČNU medvjeđu divrg.
Plutone…šta nisi ti imao neki lijepi kaunt krobija na 1650 pa onda gore? Imaš kakav graf?
Rekoh da ide do 2122 sto je 23,6% retracmenta 3 vala, 38,2% mi se u ovom trenutku cini preoptimisticno, ne i nemoguce. Uglavnom nakon puno prepirke oko 5 vala sad kad ste procitali izjavu oca EWT R.PRECHTERA dali ste postali barem malo sumnjicavi ?
taj lik ne zna, pa sve je promašio nakon 1987. kaj vi to ne znate?
[/quote]
E,pa malo ste se zeznuli gospon guverner.
Robert Prechter vam je početkom trećeg mjeseca svim svojim klijentima i ostalima kaj prate ewt,
dal preporuku da odmah odrežu sve šort pozicije jer slijedi veliki skok dionica.
Ne da je čovek sve pogodil, neg je sve pogodil
[/quote]
Brankice, taj je lik fulo desetogodišnji bull u devedesetim i zabrijo na nešto sasvim drugo. fulat će opet…
Plutone…šta nisi ti imao neki lijepi kaunt krobija na 1650 pa onda gore? Imaš kakav graf?
Rekoh da ide do 2122 sto je 23,6% retracmenta 3 vala, 38,2% mi se u ovom trenutku cini preoptimisticno, ne i nemoguce. Uglavnom nakon puno prepirke oko 5 vala sad kad ste procitali izjavu oca EWT R.PRECHTERA dali ste postali barem malo sumnjicavi ?
taj lik ne zna, pa sve je promašio nakon 1987. kaj vi to ne znate?
[/quote]
E,pa malo ste se zeznuli gospon guverner.
Robert Prechter vam je početkom trećeg mjeseca svim svojim klijentima i ostalima kaj prate ewt,
dal preporuku da odmah odrežu sve šort pozicije jer slijedi veliki skok dionica.
Ne da je čovek sve pogodil, neg je sve pogodil
[/quote]
Brankice, taj je lik fulo desetogodišnji bull u devedesetim i zabrijo na nešto sasvim drugo. fulat će opet…
[/quote]
Da, al je isto tak najavil bear u sedmom mesecu 2007 i javil svima da uđu u šort.
Fala Bogu da bu opet fulal, ali da je čovek najveći autoritet-je
e moj governoru, ja ću ipak rađe vjerovati znalcu Prechteru, nego tebi, anonimusu koji piše pod nickom s nalijepljenom Švarcijevom slikom [bye]
Ima li netko graf za ATPL?
Kakav bi htio?
Bramkice taj ništa drugo ni ne radi nego najavljuje velike bearove već 30 godina, moral je i od jednom pogodit. Autoritet kako kome.
počinje mi se vlad sve više sviđat – vidim da je presto hypermedvedirat! [smiley]
15.05.2009. PRODAJNI SIGNALI ZA KOEI, PTKM, ADRS
PREMA NAPUTCIMA IZ JUČERAŠNJEG POSTA, ZATVARANJEM ISPOD RAZINA SPOMENUTIH ZA SVAKU PREDMETNU DIONICU JUČER SU NASTALI PRODAJNI SIGNALI ZA SVE 3 DIONICE.
OBZIROM DA JE TIJEKOM DANAŠNJEG DANA DOŠLO DO RASTA CIJENE SVIH SPOMENUTIH DIONICA, PREMA METODI AUTORA BLOGA PRODAJA DIONICA SE ODGAĐA DO DALJNJEG.
vlad nadam se da cijeniš reklamu! [cool]
ne, malo sam progooglo i nisam je uspio naci, ak imas link ili…
a ova knjiga od Hursta – ja bi je preporucio svima, nju spominje i murfy u svojoj TA, ja je imam i skinio sam je s neta al neznam kako da je stavim ovdje nece nikako
@tigrus,
dobro si odgovorio. Jedino je pitanje, je li dobro izabrano razdoblje u kojem se promatraju dna… Recimo u međuvremenu su odrađene one medvjeđe divergencije dok je cijena stvarala vrh… Nisam siguran koliko je korisno uspoređivati upravo ta dva dna? Ali ako da, onda si u pravu…
ma ima vise pokazatelja da je ovo dobar ulaz u INU.
imas zastavu – koju sam i predvidio kad je bila ina na 1600.
odradivanjem zastave ina ce rasti 600 kn i dostici ce svoj target na 2000kn i time napraviti salicu.
nakon toga korekcija do cca 1650 i opet rast do 2500kn.
to je nekakav logicni scenario za inu.
ako ameri ne odu ispod 880 to ce se dogoditi vrlo brzo.
ma ima vise pokazatelja da je ovo dobar ulaz u INU.
imas zastavu – koju sam i predvidio kad je bila ina na 1600.
odradivanjem zastave ina ce rasti 600 kn i dostici ce svoj target na 2000kn i time napraviti salicu.
nakon toga korekcija do cca 1650 i opet rast do 2500kn.
to je nekakav logicni scenario za inu.
ako ameri ne odu ispod 880 to ce se dogoditi vrlo brzo.
[/quote]
izgleda da će večeras ispod 880