Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Don’t Be Fooled by Inflation

pozdrav
interesantan tekst i ne treba ga micat zato sto ga je deki(051dejan) s namjerom stavio na ovu (najcitaniju) temu.

ps. deki mogao si izvor zalijepit
[/quote]

[yawn] text treba maknuti jer ne pripada ovdje. al ako vas to veseli… sutra će vam dionice biti skuplje, ipak dolazi inflacija [bye]

I'LL BE BACK

Evo što kaže tata EWT-a:

Longtime technical analyst Robert Prechter, who forecast the 1987 stock market crash, predicted this week that U.S. equities may plunge to half their lows hit in March as a deflationary depression bites…

…."It’s not the start of a new bull market," said Prechter….

…."I think the next leg down will be at least as severe if not more severe than what we just experienced. So you want to stay on the side of safety," he said.

http://uk.reuters.com/article/companyNewsMolt/idUKTRE54D4IL20090514?pageNumber=1&virtualBrandChannel=0&sp=true

U svakom slučaju vrlo zanimljivo a IMO i ne neralno što se amerikanaca tiče. Pitanje je kako će Crobex reagirati ako bude ovakva situacija u USA jer smo IMO fundamentalno u puno povoljnijoj situaciji.

taj pretcher je nakon 1987 imao fulanaca puno više od pogodaka, a i tu 1987 su napravili kompjuteri sa spiralom stop losseva.

I'LL BE BACK

ovi tjedni i mjesečni grafovi indexa izgledaju sve briljantnije!

možda se neko jednom sjeti pa i neki od njih stavi! [wink]

Evo kolega jedan tjedni!!!!

Daj si skini alat pa si ih možeš i sam raditi … pa ne košta te ništa (sfera station) [cool]

bulliti ili ne bulliti pitanje je sad!? [smiley]

slika govori 1000 riječi!

Plutone…šta nisi ti imao neki lijepi kaunt krobija na 1650 pa onda gore? Imaš kakav graf?

Rekoh da ide do 2122 sto je 23,6% retracmenta 3 vala, 38,2% mi se u ovom trenutku cini preoptimisticno, ne i nemoguce. Uglavnom nakon puno prepirke oko 5 vala sad kad ste procitali izjavu oca EWT R.PRECHTERA dali ste postali barem malo sumnjicavi ?

Plutone…šta nisi ti imao neki lijepi kaunt krobija na 1650 pa onda gore? Imaš kakav graf?

Rekoh da ide do 2122 sto je 23,6% retracmenta 3 vala, 38,2% mi se u ovom trenutku cini preoptimisticno, ne i nemoguce. Uglavnom nakon puno prepirke oko 5 vala sad kad ste procitali izjavu oca EWT R.PRECHTERA dali ste postali barem malo sumnjicavi ?

plutone dali još uvijek stojiš kod svojih prognoza o petome valu ?

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

[/quote]

plutone dali još uvijek stojiš kod svojih prognoza o petome valu ?
[/quote]

Da, jedino imam sumnje ako Ameri i Europa krenu sa padom dali cemo mi odraditi taj zadnji uzlet. Za sada smo odradili pravilni flat (istina malo premali retracement) tako da imam malu sumnja da cemo mozda odmah zapoceti peti val. Pa cak i Rohatinski najavljuje krizu, a podjednako ga nismo shvatili ozbiljno kad je najavljivao pad 2007 godine.

Evo kolega jedan tjedni!!!!
[/quote]

pa ovi osnove ne znaju, stohoastik dok god se ne obruši ispod 80 nema govora o sellovima…

za to si možeš i sam pogledat kako danas izgleda stohastik i kako je izgledao od travnja 2003e!

p.s. imam ja s čim radit grafove, al mi ih se rijetko dijeli! [wink]

bulliti ili ne bulliti pitanje je sad!? [smiley]

slika govori 1000 riječi!

da, nema se sto dodati…
sve se vidi.

za one koji ne vide: kanal probijen i gotovo je sigurno da cemo ici gore.
pitanje je do koliko ?

pa ovi osnove ne znaju, stohoastik dok god se ne obruši ispod 80 nema govora o sellovima…

za to si možeš i sam pogledat kako danas izgleda stohastik i kako je izgledao od travnja 2003e!

p.s. imam ja s čim radit grafove, al mi ih se rijetko dijeli! [wink]

Znaš da šrtice i lijenčine ne prolaze dobro! [undecid] Da bi primao moraš davati! [lol]

pomalo – treba dozirati!

dovoljno za sad što ukazujem na neke sitnice koje mi se čine mnogima promiču!

New Report

Close