Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Molio bih poznavateljeTA da nam kažu što pokazuje TA za ATPL u narednom razdoblju?
Hvala!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Jedno razmišljanje, ako dow radi reverse H&S ima još prostora za rast cca 600-700 bodova, tj. do mjesec dana rasta. Crobex koji ga prati je već u poziciji za obrnuti H&S te će u slučaju tog rasta probiti pattern (narančasta varijanta). Ukoliko odrađuje H&S na vrhu smo vala (plava varijanta).

When speculation has done its worst, two and two still make four.

A štimalo bi i da krobi od na 1650?

Jedno razmišljanje, ako dow radi reverse H&S ima još prostora za rast cca 600-700 bodova, tj. do mjesec dana rasta. Crobex koji ga prati je već u poziciji za obrnuti H&S te će u slučaju tog rasta probiti pattern (narančasta varijanta). Ukoliko odrađuje H&S na vrhu smo vala (plava varijanta).

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

A štimalo bi i da krobi od na 1650?

Ne, u tom slučaju bi bar moralo doći do 1600 ili malo niže.

štimalo bi štimalo, ovima što su u kešu, mislim ljudi, već su svi svijesni da se do kraja godine izlazi iz recesije, i sad je normalno da igrači pokušavaju štopat odnosno spustit malo niže za povoljan ulazak

ma kakav cash-r-a, 100% in

zanimljiva situacija u usa…

imamo potencijalni sell, a i potencijalni bear trap, tj. dobar buy…

što će prevagnuti, hm hm?

konacno se pojavio izraz bear trap….. [thumbsup] nakon godinu i pol….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

konacno se pojavio izraz bear trap….. [thumbsup] nakon godinu i pol….

Prvo skoci pa reci hop. Mislim da je rano za ikakve ocjene jel ovo bear trap ili korekcija

Evo malo za ATPL, jel se vama čini da ATPL ide mimo tehničke.. doduše prema gore, ali opet mimo ..
netko ili nešto tu stvara taj pozitivni poremećaj [thumbsup]

MFI nam govori teče li kapital "u dionicu" ili "iz dionice". Vidimo lijepo kako je pojačani pritisak na prodaju, ali netko podržava na način bez da spušta cijenu. To lijepo vidimo na razinama oko 800 kuna. Nakon toga skok na 900. I sada opet slična stvar, što nam govori da je atpl ušla u bull trend očito i da ima potporu velikih igrača trenutno čini mi se koji se krcaju.. Nadam se da sam u pravu

upravo to…ovaj tjedan cemo vise znat…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ima li tko ko može napravit klasičnu tehničku za vix?

ima li tko ko može napravit klasičnu tehničku za vix?

Kretanje unutar kanala, padajući trend, pomični prosjeci sugeriraju daljnji pad, macd neodređen, williams u oversoldu sugerira odbijanac. Jači otpor bi trebao biti na razini 28-30.

CROBEX tehnika
http://www.agram-brokeri.hr/default.aspx?id=156268

DAX tehnika
http://www.agram-brokeri.hr/default.aspx?id=156267

New Report

Close