vidim nasdaq se za sad savršeno odbio/ja od sma18 i 200 i neka on nama i dalje vodi priču… [thumbsup]
stvara se salica.
target 2400.
jupi.
[/quote]
A gdje je dno ručke šalice. To bi bilo lijepo znati.[wink]
Kolega vrana misli da je ručica obješena negdje do 1200. [rolleyes]
[/quote]
evo , vidim da sam dobio 8 jedinica i 1 stotku za target janafa na 2400.
dakle, ne slazete se samnom.
izvolite graf.
[cool]
Ja sam i dalje bullish na S & P koji po menii ima snage doći do cca. 1000/1050 bodova i na 840 ima dobar support
Prije neki dan je admiral stavio prognozu DAX-a sa kojom se ne bih mogao složiti. Pisao je o tome već Pluton a ja ću staviti slike, koje najviše govore pa molim mišljenja.
Prije neki dan je admiral stavio prognozu DAX-a sa kojom se ne bih mogao složiti. Pisao je o tome već Pluton a ja ću staviti slike, koje najviše govore pa molim mišljenja.
knecht kolega,da malo nabacis s&P.. pa i dax njega prati tako da bar ja osobno ne vidim potrebu za DAXovim grafom kad svi skupa pratimo amere,jedino ako netko trguje na njemackom trzistu onda ok…. [thumbsup]
Sp – trenutno!
Jedva čekam da ovo Švarci vidi! [lol]
Sp – trenutno!
Pa to je nama governer rekao jos za vikend, losa ste njegova kopija kolega.
Ne znam kako vama pomoci ta slika ako niste u cashu?
Upoznajte govrnera on ce vam poblize objasniti detalje
[lol]
Po Metastocku ATPL je u podvalu 3 od vala 1 BULL-a!
Danas nakon 2 dana padanja, pojavio se INVERTED HAMMER candlestick signal.
Signalizacija obrata. Kako se radi o uptrendu, kako je volumen na njemu manji značajno od volumena protekla 2 dana on nagovještava nastavak rasta. Dakle nastavak UPTRENDA!
Sutra je lako moguć scenarij, početno padanje do 868kn i onda okretanje prema gore do 905kn.
Obrat će se dogoditi, ako ne danas onda u srijedu ili četvrtak.
***obrisano***
Samo da potvrdim vidjenje kolege Knechta.