Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

reko sam vam da su bizoni na ispaši. kud ste navrli svi, kaj ne kužite da se odmaraju?

I'LL BE BACK

mislim da su ovo neki gmo bizoni! [lol]

mene zanima kaj bumo sad kad pređemo nekih famoznih 1850,04532143 kao još jednu od svakomalonovobitnih prvih linija fronte? [smiley]

mene zanima kaj bumo sad kad pređemo nekih famoznih 1850,04532143 kao još jednu od svakomalonovobitnih prvih linija fronte? [smiley]

hm…meni ta svakomalonovobitna lajna od 1850 nije bitna vise mi je ova potpora malo iznad 2000
i to bi bio kraj 4. velikog vala…
a da smo u bull-u morali bi probiti ovu bijelu lajnu…valda…

pozdrav

http://www.youtube.com/watch?v=UrU5t6ab7Vo

Ma naravno, ali izvadili ste rečenicu iz konteksta.
Tražim što više paralela između ovog i prošlog beara na sp-u
(omjeri, postotci, dužina trajanja, što je različito, što isto…te stvari)
laku noć želim

Evo koleginice jedan pogled na proslost!

Jedan pogled na buducnost, nije bas svjez, ali cini mi se aktualan!

I na kraju ono sto svi vole uspredba s 1929!

Lijepi pozdrav!

[/quote]
3. val grand superciklusa ti je trajao preko 100 god a 4. desetak …malo morgen

da nisi i industrijsku revoluciju uzimao kao bull vall?
sorry al prije cu povjerovat u vilenjake

[lol]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

nego stvara li se na jnafu možda šalica s drškom [proud]

FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.

a gledaj.. bitno je pratiti slijed događaja.. a ne samo trenutnu situaciju. gledam analize na http://www.sfera-station.com/clanak/analize i sagedavanjem razvoja dogadjaja mislim da se može dosta točno vidjeti kamo stvari idu….

a gledaj.. bitno je pratiti slijed događaja.. a ne samo trenutnu situaciju. gledam analize na http://www.sfera-station.com/clanak/analize i sagedavanjem razvoja dogadjaja mislim da se može dosta točno vidjeti kamo stvari idu….
[/quote]

još ne daj bože da i koristiš alate za Ta a ne samo dsa si sarkastičan.. možda bi i ti vidio….

stvara se salica.
target 2400.
jupi.

stvara se salica.
target 2400.
jupi.
[/quote]

A gdje je dno ručke šalice. To bi bilo lijepo znati.[wink]

Kolega vrana misli da je ručica obješena negdje do 1200. [rolleyes]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ma naravno, ali izvadili ste rečenicu iz konteksta.
Tražim što više paralela između ovog i prošlog beara na sp-u
(omjeri, postotci, dužina trajanja, što je različito, što isto…te stvari)
laku noć želim

Evo koleginice jedan pogled na proslost!

Jedan pogled na buducnost, nije bas svjez, ali cini mi se aktualan!

I na kraju ono sto svi vole uspredba s 1929!

Lijepi pozdrav!

[/quote]
3. val grand superciklusa ti je trajao preko 100 god a 4. desetak …malo morgen

da nisi i industrijsku revoluciju uzimao kao bull vall?
sorry al prije cu povjerovat u vilenjake

[lol]
[/quote]
Preciznije 3. val je trajao nekih 224 godina, a kako sta Vi kolega zakljucili da 4. treba trajati 10 godina to znate Vi i vilenjaci.
Valjda je svakom jasno da strelice u buducnost na grafovima oznacavaju samo smjer da nisu u skladu ni sa vrijednosti ni vremenski.
Ako zelimo saznati nesto blize gledamo kraca vremenska razdoblja.
Daklem grande superciklus nije moja umotvorina(svako tko zna osnove toga je svjestan)!
Ja sam to postao cisto onako da ljudi koje to zanima pogledaju i da potaknem ljude na razmisljanje. Za nas je trenutno bitno samo to do koje razine ce potegnuti B od ovog zigi-zaga.
Ali ovdje je zanimljivije postati bizone na pojilu. Izgleda da je pokojni Predsjednik ipak bio u pravu i da smo mi stvarno stoka(sad tko sitnog, tko krupnog zuba).
Da Vas utjesim na kraju ta IV. grande najvjerojatnije nece zavrsiti za naseg zivota.
Internet je mocna stvar pogledajte si sto je "Tulip bulb mania", sto se to dogadjalo 1718-20 pa onda 1784.
A mozda je sve to izmisljotina nekih masona, Icke-ovih ljudi gustera ili nesto trece. Mozda Gospodin malo morgen!
Lijepi pozdrav.

Ali ovdje je zanimljivije postati bizone na pojilu. Izgleda da je pokojni Predsjednik ipak bio u pravu i da smo mi stvarno stoka(sad tko sitnog, tko krupnog zuba).

Kolega, kaj vi sami sebi sa "vi" govorite?

I'LL BE BACK

New Report

Close