2200 (23%) je dovoljno visoko a da nam se ne zavrti od nedostatka kisika:)
stvar je u tome da mi niti jedan ewt count crobexa od 07 nije dovoljno dobar i nije "by the book" da mogu slobodno reći- da to je to!, nema greške.
ne želim nikome docirati, samo shvatiti ovaj kompletni bear i prelazni period, da iz slijedeće runde za iskoristim više nego sad:)
Postala sam zato neki dan 2 beara na sp-u, da vidim hoće li netko uočiti sličnosti između ta 2 dna. (prvi se dugo zadržavao na 23%, samo ne vidim uzorak, jer je mjesečni graf))
50% retrace….nisam tako optimistična
Naprotiv, bojim se euforije i strmina:)
ps
izvolite, kolegice Plutonice:)
Evo jedan išarani graf Crobexa, Fibo 1880 određuje visinu novog kanala. Kanal (žuti) potpora. Uočite sklad vertikala. Po svemu sudeći target obilježen,, možda griješim možda i ne ??
Privitak graf !!
LP
kolegice Sotomaic, zašto ne stavljate komentar uz vaše grafove ili barem unutar grafova? Pošaljete graf i ni a ni b. To se tako ne radi. Ja, primjerice, svaki svoj graf komentiram, jer management summary je ono što se na kraju pamti. Evo recimo, ja bih volio komentar na onaj graf za Tisak. sportski pozdrav.
tigruse aj stavi ti nama analizu nekog tjednog grafa, a moš i mjesečnog!
dosta zamaranja detaljima, daj cijelu sliku… [cool]
daj ti…
[cool]
[/quote]
Evo gospodo,
prema zahtjevu kolege Wunderkinda prilazem analizu Crobexa u narednom periodu.
Analiza crobexa je na godisnjem grafu i sve se lijepo se vidi.
1. obrnuti H&S
2. target proboja kanala
3. divergencije
[cool]
[/quote]
Tigruse, zašto ti je zadnje rame baš na 1600? Ono može biti više,a može biti i niže.. zašto baš na 1600? hvala.
i još jedno pitanje za vas veselo društvo ovdje… zašto se nitko ne bavi analizom SP-a, nego gubite vrijeme na drugoligaše poput Dax-a i Crobex-a koji ga ionako prate. Ajde Crobex još mogu razumjeti, tu smo doma i tak… imamo veliku betu u odnosu na SP, jer smo plitki i nelikvidni, pa je i za očekivati replikaciju SP-a X 2 kako smo to činili u medvjedu zako ćemo činiti u biku. Ali da se bavite Dax-om?? Pato je najšupačkiji index u Evropi… zašto ne analizirate Fuci?
tigruse aj stavi ti nama analizu nekog tjednog grafa, a moš i mjesečnog!
dosta zamaranja detaljima, daj cijelu sliku… [cool]
daj ti…
[cool]
[/quote]
Evo gospodo,
prema zahtjevu kolege Wunderkinda prilazem analizu Crobexa u narednom periodu.
Analiza crobexa je na godisnjem grafu i sve se lijepo se vidi.
1. obrnuti H&S
2. target proboja kanala
3. divergencije
[cool]
[/quote]
Tigruse, zašto ti je zadnje rame baš na 1600? Ono može biti više,a može biti i niže.. zašto baš na 1600? hvala.
[/quote]
pa u biti , ja nisam siguran do kojeg nivoa ce ici korekcija.
iz povjesne perspektive 1600 se pokazao kao dosta cest otpor, pa bi sada mogao postati potpora.
1600 je bio 2 puta potpora i 4 puta otpor.
cini mi se da bi kroz koji dan i EMA 50 mogla doci blizu razine od 1600.
kandidati su mi jos 1550, 1650 i 1710.
gledati cu dionice za koje imam napravljene targete, pa kako dionice budu stizale na targete znati cu koliko jos mozemo ici dole sa crobexom.
kolegice Sotomaic, zašto ne stavljate komentar uz vaše grafove ili barem unutar grafova? Pošaljete graf i ni a ni b. To se tako ne radi. Ja, primjerice, svaki svoj graf komentiram, jer management summary je ono što se na kraju pamti. Evo recimo, ja bih volio komentar na onaj graf za Tisak. sportski pozdrav.
ako nekome treba prazan graf, ne trebaju mu i moji komentari:)
Tisak je namijenjen kolegi, a dax kolegici.
Ni tisak ni dax nisu u mom fokusu, nisam se njima bavila:)
Ja vaše grafove cijenim i uzimam za ozbiljno.
Osobito zadnje postane:)
Pozdrav
jest, i mislim da je sp500 Ključ
@ps
izvolite, kolegice, 60 min.
Prema zahtjevu kolege quo vadis prilazem sliku double zigzag na DAX-u. Kolegice Sotomaic hvala za 60 min graf.
molio bih neke od cijenjenih kolega graf za atpl i ht .
hvala.
Do sada si stavljao slike onih životinja i to kokliko znam bez komentara. [undecid] Daj stavi i neki graf sa tvojim komentarom. Usput hvala Pluton.
molio bih neke od cijenjenih kolega graf za atpl i ht .
hvala.
Pa kaj tebi ne radi sve zli prorok