Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CROBEX ANALIZA sa alatom vile ,kada dođe do korekcije ,ako index padne ispod crne crte generiran je prodajni signal

@tiger

to bi se više manje moglo poklopiti i sa DZ crobexom
ali ne možeš biti 100% siguran u hs dok se ne potvrdi na necklineu
a to bi opet značilo i da nije DZ nego flat (kod mene)
Hmmm, sumnjičava sam prema ovakvim strminama, iako je lijepo gledati u onaj prozorčić "raspoloživo za isplatu" 🙂

taj H&S je samo dodatna potvrda.
treca potvrda targeta.

potvrde:

1. potvrdeni proboj kanala, kanal sirine cca 800 bodova
2. 2530 je 31.8 % retrace od "big A" koja je trajala od 5400 do 1250
3. obrnuti H&S koji se jos treba realizirati je oko 600 bodova, tj. proboj na 1850 vodi na 2450

I love this game!
pozdrav

Da zaboravih reči najvažnije .. Finalna pobjeda DLKV oko 6-tog svibnja. Zapamtite datum pa me onda tužite !! Pogledati i stranicu iza.

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=2220&#post787520

I što se dogodilo 6. svibnja, dva dana pred motorijadu u mome gradu … glava puca od mamurluka. Crobex probio kanal i ide do ?? Mjesec srpanj ?? [thumbsup]
LP svima !!

I very much love INGRA !!

Bloomberg.com
Koristim za pregled grafova i oscilatora za crobex,ali mi nešta šteka i nemogu ga više otvoriti.
Ima li tko slični problem?
Može li neki novi link.

@tiger

Hmmm, sumnjičava sam prema ovakvim strminama, iako je lijepo gledati u onaj prozorčić "raspoloživo za isplatu" 🙂

treca potvrda targeta.

potvrde:

3. obrnuti H&S koji se jos treba realizirati je oko 600 bodova, tj. proboj na 1850 vodi na 2450

I love this game!
pozdrav

[/quote]

svi vole dis gejm
i bilo bi divno i krasno, zamotano s mašnom, da je nagib normalniji (recimo ugodnih 45*)
ovako me bode u oko ova okomica, da ne bi ispalo po domaću -tko visoko leti…
uostalom, vidjet ćemo:)

ps. da ne ispadam druker: u dionicama sam uvijek

@b

Pa kakvo je to pitanje ? Naravno da znam da postoje kratkoročni, srednjoročni i dugoročni trendovi, ali to nema veze sa mojim komentarom. Dobro mozda je bilo malo pregrubo, ispricavam se, nije mi intencija nikog vrijedati na ovom forumu. Vi ste rekli i na grafu kojeg dajem u prilogu pokazali da je zavrsio impulsni val iza kojeg slijedi ABC pa zatim ide gore. Moje je pitanje bilo kako niste prepoznali da je to C od Y ciklusa double zigzaga koji ide do cca 5150 cime zavrsava velika cetvorka, a zatim slijedi velika petica koja ce odvesti DAX ispod 4000 bodova.

5150 razina koju navodite nalazi se točno na 0,618 Fibonacci expansion razini vala kojeg sam ja označio uz 50% retrace.

Lijep pozdrav. Ivan
[/quote]

U redu ako ste mislili da je zavrsio treci val zadnjeg C double zigzaga iza cega nakon kratkorocne ABC korekcije slijedi kratkorocan rast tj. mala petica, moje isprike, krivo smo se onda shvatili. Dali se onda slazete samnom da ce DAX uskoro odraditi veliku cetvorku iza koje slijedi velika petica tj. visemjesecni pad.

Lijep pozdrav takoder
[/quote]

Molio bi kolegu iz Admirala pošto dolazi u ime profi kuće da odgovori na
ovaj post da vidimo kakva će se u budućnosti pokazati TA analiza jedne ozbiljne
profi kuće.

[/quote]

ja mislim da ne treba kolega Ivan odgovoriti na taj post.

[/quote]

A zasto ako lijepo molimo. Stvarno nije provokacija nego me zanima njegovo misljenje.

@b

Hvala!

Pa kakvo je to pitanje ? Naravno da znam da postoje kratkoročni, srednjoročni i dugoročni trendovi, ali to nema veze sa mojim komentarom. Dobro mozda je bilo malo pregrubo, ispricavam se, nije mi intencija nikog vrijedati na ovom forumu. Vi ste rekli i na grafu kojeg dajem u prilogu pokazali da je zavrsio impulsni val iza kojeg slijedi ABC pa zatim ide gore. Moje je pitanje bilo kako niste prepoznali da je to C od Y ciklusa double zigzaga koji ide do cca 5150 cime zavrsava velika cetvorka, a zatim slijedi velika petica koja ce odvesti DAX ispod 4000 bodova.

5150 razina koju navodite nalazi se točno na 0,618 Fibonacci expansion razini vala kojeg sam ja označio uz 50% retrace.

Lijep pozdrav. Ivan
[/quote]

U redu ako ste mislili da je zavrsio treci val zadnjeg C double zigzaga iza cega nakon kratkorocne ABC korekcije slijedi kratkorocan rast tj. mala petica, moje isprike, krivo smo se onda shvatili. Dali se onda slazete samnom da ce DAX uskoro odraditi veliku cetvorku iza koje slijedi velika petica tj. visemjesecni pad.

Lijep pozdrav takoder
[/quote]

Molio bi kolegu iz Admirala pošto dolazi u ime profi kuće da odgovori na
ovaj post da vidimo kakva će se u budućnosti pokazati TA analiza jedne ozbiljne
profi kuće.

[/quote]

ja mislim da ne treba kolega Ivan odgovoriti na taj post.

[/quote]

A zasto ako lijepo molimo. Stvarno nije provokacija nego me zanima njegovo misljenje.
[/quote]

mozda ne rade analize pomocu ewt formacija.

Lijep pozdrav. Ivan
[/quote]

Lijep pozdrav takoder
[/quote]

Umjesto priče bolje, da ti to nacrtaš. Nekako mi se čini, da nisi u pravu. Baš me zanima kako izgleda slika.

@tiger

treca potvrda targeta.

potvrde:

I love this game!
pozdrav

[/quote]

svi vole dis gejm
i bilo bi divno i krasno, zamotano s mašnom, da je nagib normalniji (recimo ugodnih 45*)
ovako me bode u oko ova okomica, da ne bi ispalo po domaću -tko visoko leti…
uostalom, vidjet ćemo:)

ps. da ne ispadam druker: u dionicama sam uvijek
[/quote]

nije nuzno da crobex ostane u ovom novom kanalu.

moze ON pod manjim kutom doci do 2500 i tako probiti gornju liniju novog kanala i napraviti target crobexa na oko 3300.
3300 bi onda bio retrace od 50% pada sa 5400 na 1250, odnosno od "big A" kako sam ga ja nazvao.

nije nuzno da crobex ostane u ovom novom kanalu.

moze ON pod manjim kutom doci do 2500 i tako probiti gornju liniju novog kanala i napraviti target crobexa na oko 3300.
3300 bi onda bio retrace od 50% pada sa 5400 na 1250, odnosno od "big A" kako sam ga ja nazvao.
…ovo nije uoitno, ali kada… u ovoj turi neće tako visoko…ali nakon dobre korekcije na dole možda i hoće…mogla bi to biti korekcija i više od 1600…bumo vidli do 25.05….

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close