Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dax target 5800,dvije formacije potvrđuju target

…a na temelju čega ti povuče ove dvije plave crte na vrhu??? [lol]

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Kolege, ja nekak mislim da bi se mogli malo ispuhati sljedeći tjedan. Ništa spektakularnoga. krdo bi se malo odmorilo. Žedni su i malo ogladnili. ne mislite li?

I'LL BE BACK

Moje je misljenje da je ipak petica zavrsila 9.3 jer ne vjerujem da nakon sto je u Americi prosao test za banke i nakon toga su isli u plus, vise nema te vijesti koja nas moze vratiti na razine od 1250Crobex ili SP 650.
Eventulano ih nezaposlenost ako dode do cca 10% moze vratiti.

Jedna prigodna posto nitko ne zna u kojem smo valu.

Dao bi’ sto Amerika,
Sve na svijetu ja bi’ dao
Tek da sjednem na verandu
Pa uz karte i bevandu
brojim valove

bravo kolega
[thumbsup] [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Pa kakvo je to pitanje ? Naravno da znam da postoje kratkoročni, srednjoročni i dugoročni trendovi, ali to nema veze sa mojim komentarom. Dobro mozda je bilo malo pregrubo, ispricavam se, nije mi intencija nikog vrijedati na ovom forumu. Vi ste rekli i na grafu kojeg dajem u prilogu pokazali da je zavrsio impulsni val iza kojeg slijedi ABC pa zatim ide gore. Moje je pitanje bilo kako niste prepoznali da je to C od Y ciklusa double zigzaga koji ide do cca 5150 cime zavrsava velika cetvorka, a zatim slijedi velika petica koja ce odvesti DAX ispod 4000 bodova.

5150 razina koju navodite nalazi se točno na 0,618 Fibonacci expansion razini vala kojeg sam ja označio uz 50% retrace.

Lijep pozdrav. Ivan
[/quote]

U redu ako ste mislili da je zavrsio treci val zadnjeg C double zigzaga iza cega nakon kratkorocne ABC korekcije slijedi kratkorocan rast tj. mala petica, moje isprike, krivo smo se onda shvatili. Dali se onda slazete samnom da ce DAX uskoro odraditi veliku cetvorku iza koje slijedi velika petica tj. visemjesecni pad.

Lijep pozdrav takoder

Pa kakvo je to pitanje ? Naravno da znam da postoje kratkoročni, srednjoročni i dugoročni trendovi, ali to nema veze sa mojim komentarom. Dobro mozda je bilo malo pregrubo, ispricavam se, nije mi intencija nikog vrijedati na ovom forumu. Vi ste rekli i na grafu kojeg dajem u prilogu pokazali da je zavrsio impulsni val iza kojeg slijedi ABC pa zatim ide gore. Moje je pitanje bilo kako niste prepoznali da je to C od Y ciklusa double zigzaga koji ide do cca 5150 cime zavrsava velika cetvorka, a zatim slijedi velika petica koja ce odvesti DAX ispod 4000 bodova.

5150 razina koju navodite nalazi se točno na 0,618 Fibonacci expansion razini vala kojeg sam ja označio uz 50% retrace.

Lijep pozdrav. Ivan
[/quote]

U redu ako ste mislili da je zavrsio treci val zadnjeg C double zigzaga iza cega nakon kratkorocne ABC korekcije slijedi kratkorocan rast tj. mala petica, moje isprike, krivo smo se onda shvatili. Dali se onda slazete samnom da ce DAX uskoro odraditi veliku cetvorku iza koje slijedi velika petica tj. visemjesecni pad.

Lijep pozdrav takoder
[/quote]

Molio bi kolegu iz Admirala pošto dolazi u ime profi kuće da odgovori na
ovaj post da vidimo kakva će se u budućnosti pokazati TA analiza jedne ozbiljne
profi kuće.

Admiral Ivan i Pluton "uvjeravaju" jedan drugoga da je plavo-plavo. I mislim da je puno njih uhvatila morska bolest od tih valova. Kao da su valovi jedini alat u TA.

a jel palo na pamet kome da zapravo tek počinje trojka prema dolje, a ne petica?

ionako ništa niko nikad nije dobro izbrojano, pa pitam… [smiley]

previše se vi bavite filozofijom, a nemate cohones par mjeseci držat dionice u rukama…

i ne vidite ono što vam je pred nosom, ono toliko očito da će tako bubati kad se čovjek probudi i pita, kako sam mogao biti tako glup da to ne vidim?! [smiley]

Recimo da je po tvome, sada odradena dvojka, znaci sada slijedi trica do oko razine 800-1000, cetvorka nazad na cca 1500 gdje bi petica zavrsila na crobex 300-500?
INA- 200kn,
HT-50kn, a dividenda 30 kn
ADRS na 50 kn, dividenda 7kn
KOEI-60kn
Nekako mi se ne cini realno za ocekivati, znam da to nije sutra, ali opet. Dividende bi se i tada promjenile naravno.
Sto drugi misle?

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

tigruse aj stavi ti nama analizu nekog tjednog grafa, a moš i mjesečnog!

dosta zamaranja detaljima, daj cijelu sliku… [cool]

daj ti…
[cool]
[/quote]

Evo gospodo,

prema zahtjevu kolege Wunderkinda prilazem analizu Crobexa u narednom periodu.

Analiza crobexa je na godisnjem grafu i sve se lijepo se vidi.

1. obrnuti H&S
2. target proboja kanala
3. divergencije

[cool]

@tiger
to bi se više manje moglo poklopiti i sa DZ crobexom
ali ne možeš biti 100% siguran u hs dok se ne potvrdi na necklineu
a to bi opet značilo i da nije DZ nego flat (kod mene)
Hmmm, sumnjičava sam prema ovakvim strminama, iako je lijepo gledati u onaj prozorčić "raspoloživo za isplatu" 🙂

Vidi se, valjda jasno, da ako probije, znacajno, otpor na oko 1900 (100% Fiba), da onda ide do sljedeceg Fiba, gore. To bi znacilo definitivnu potvrdu rasta jer bi sadasnji otpot postao potpora. Medutim, ako ne uspije proboj, a dode do znacajnijeg pada, onda stoji crna slutnja Cudesnoga o definitivnoj propasti Crobexa. Mislim da je to ocekivanje malo prepesimisticno. I treca mogucnost (ako ne uspije proboj), konsolidacija i variranje u nekakvom kanalu. Ali to zavisi od Fundamenta pa nije za raspravu. Iskrcavam se radi valova (ne trgujem dionicama).

@

Lijep pozdrav. Ivan
[/quote]

Lijep pozdrav takoder
[/quote]

Molio bi kolegu iz Admirala pošto dolazi u ime profi kuće da odgovori na
ovaj post da vidimo kakva će se u budućnosti pokazati TA analiza jedne ozbiljne
profi kuće.

[/quote]

ja mislim da ne treba kolega Ivan odgovoriti na taj post.

New Report

Close