dobro je, drago mi je vidjeti koliko vas je u kešu! [thumbsup]
btw. kaže narodna predaja: "kada svi počnu tražit dno, obično smo već debelo u bullu!"
ne bi vjeroval da smo neki poprilično u dionicama a ipak u strahu da ne završimo na kraju u bull shitu [undecid]
dobro je, drago mi je vidjeti koliko vas je u kešu! [thumbsup]
btw. kaže narodna predaja: "kada svi počnu tražit dno, obično smo već debelo u bullu!"
ja sam kupovao krajem veljače i početkom ožujka a najviše 10.3. što možeš provjeriti i na temi "što smo danas tržili"
dugoročno mislim da market ima puno prostora za rast ali mi se kratkoročno čini izgledna korekcija pa sam sukladno tome i uzeo dio profita. mislim da smo dno već vidjeli što sam i nekoliko puta napisao na forumu ali je potreban oprez jer neke dionice neće još jako dugo doći ni blizu ATH a možda i nikada, recesija bi mogla uzeti poneku žrtvu s burze. sada sve leti pa i purani.
Evo jednog pogleda na mogući ishod daljnjeg trgovanja, moguće da smo upravo odradili impulsni (5 valova) rastući val, pa slijedi ABC. U prilogu je grafikon za DAX pošto je on nekako najbliži nama.
Ivan Grbac
ma mislio sam di si ga vidio na crobiju … znam kako izgleda …
[/quote]
ma to su sve varijacije na temu. shooting star, evening star, baby….
poanta je da se otvori s plusem koji je nastavak trenda , onda krenu medvjedi po bidu ali se to brzo ispuše i opet uzmu bikovi koji izguraju dan na nulu ili sitni plus ali nisu u stanju napravit značajan rast u odnosu na otvaranje. i onda ako idući dan krene s minusom eto belaja 🙂
Evo jednog pogleda na mogući ishod daljnjeg trgovanja, moguće da smo upravo odradili impulsni (5 valova) rastući val, pa slijedi ABC. U prilogu je grafikon za DAX pošto je on nekako najbliži nama.
Ivan Grbac
Hvala Ivane, moje laičko TA razmišljanje je na tragu ovoga a mislim da bi se uklopilo i u fazanov H&S.
Usput, vrlo slično ime kao nedavno poginuli Ivan Grbavac (počivao u miru!)
ajde jel netko može biti drug pa razvući fibu za H&S crobija ?
Ivan Grbac
slazem se.
dakle, nas target bi bio onda 1550, ako bi isto odradili 50% retrace kao i DAX.
Ivan Grbac
ovo je čista simetrija i sigurno se neće tako odigrati
smijem pitat kak bi recimo na igh desno rame trebalo izgledat?
a i mnogim ostalim sastavnicama crobexa? [smiley]
murphy … str. 121.
[/quote]
i ja sam ukazivao upravo na tu str 121 i vidim nešto potpuno drugačije od vas…
po meni je ta strana odrađena…
a tjedni i mjesečni grafovi – jao, milina! [smiley]
Ivan Grbac
Nisi mogo bolje nacrtat – slažem se [thumbsup]
ajde jel netko može biti drug pa razvući fibu za H&S crobija ?
Ovo?