Preporuka: malo progooglat "evening star" i "abandoned baby" (candlestick patterns)
nisam te baš shvatio … inače, abandoned baby … je vrlo jak signal … i zapravo bi značio da ćemo se vratiti na razinu od 2.500 Crobija … najmanje …
za razliku od napuštenog djeteta koje se nalazi na dnu i znači vrlo jak rast, evening star se nalazi na vrhu i označava promjenu smjera, ali prema dolje …
Preporuka: malo progooglat "evening star" i "abandoned baby" (candlestick patterns)
nisam te baš shvatio … inače, abandoned baby … je vrlo jak signal … i zapravo bi značio da ćemo se vratiti na razinu od 2.500 Crobija … najmanje …
za razliku od napuštenog djeteta koje se nalazi na dnu i znači vrlo jak rast, evening star se nalazi na vrhu i označava promjenu smjera, ali prema dolje …
[/quote]
abandoned baby postoji i u bearish varijanti (google it)
očekujem promjenu trenda, rast je bio prestrm i bikovi su se ispuhali kako je netko rekao, danas smo imali "probu" oko pola 11, bid se jako brzo razbježao a nema se snage za novi proboj prema gore (bez nekih novih pozitivnih informacijskih šokova)
Što se velikog H&S tiče, pratim razvoj i znam na šta misliš….
s obzirom da nema velikog gapa u odnosu na jučer onda bi ovo danas kako je krenulo moglo završiti kao evening star u kombinaciji sa minusom u ponedjeljak (a ne kao bearish abandoned baby iako dođe na isto)
The Abandoned Baby is a rare bearish reversal pattern.
I nije mu baš neka pozicija da bude bearish …
ajd baci sliku da vidim na što si mislio …
inače, obrnuti H&S bi se vremenski mogao poklopiti s krajem godine, kraj turističke sezone, refinanciranjem kredita i sl.
dobro je, drago mi je vidjeti koliko vas je u kešu! [thumbsup]
btw. kaže narodna predaja: “kada svi počnu tražit dno, obično smo već debelo u bullu!”
inače, obrnuti H&S bi se vremenski mogao poklopiti s krajem godine, kraj turističke sezone, refinanciranjem kredita i sl.
http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:chart_analysis:candlestick_bearish_
Scrollaj do dna.
Što se mogućeg H&S tiče: prvo rame 1.12., glava 9.3., drugo rame možda i na počet
http://stockcharts.com/school/doku.php?id=chart_school:chart_analysis:candlestick_bearish_
Scrollaj do dna.
H&S prvo rame 1.12., glava 9.3.
ma mislio sam di si ga vidio na crobiju … znam kako izgleda …
smijem pitat kak bi recimo na igh desno rame trebalo izgledat?
a i mnogim ostalim sastavnicama crobexa? [smiley]
smijem pitat kak bi recimo na igh desno rame trebalo izgledat?
a i mnogim ostalim sastavnicama crobexa? [smiley]
murphy … str. 121.