aliene, aliene…
wunder je neuništiv! [wink]
došlo je natrag njegovo vrijeme, a jači ja i luđi no ikad! [cool]
Ak si ludji no ikad znaci da nisi pouku naucio iz greske. Sto ce reci da ces ju reprizirat
Ajde se moliom vas više okanite brojki i prihvatiti TEMELJ TA a to je trend!
Ali ne sekundni nego tromjesecni.
Zaista mi nije jasno zašto pokušavate nešto za što niste talentirani…
Napisao sam vam na 1300 da je ozbiljno vrijeme za kupnju..
trejderi neka lagano izlaze, jer bit ce sigurno korekcije..
Oni koji znaju zaraditi, a takvih je malo, nek zatvore laptope i uživaju na suncu.
A ovo vaše pokušavanje da zbrojite valove je isto kao i moje da pokušam plesati latino plesove…
srdačan pozdrav Knele
baš sam mislila jesi li to ti [smiley]
jest, imaš ti pravo.
evo sunca:)
[/quote]
Naravno da sam ja..
sad kad dlkv probije 360 ima da podere 400 ko maslac..sve će izgorit, i ko što ja volim rec, izbit će iz cipela pametnjakovice u kešu
[/quote]
u tom smjeru…440 – 461 – 505 i 584 kao minimalni vrh 3:)
ali, bit će vremena i za ulaz
@tigre…
pa stvarno ne možeš reći da je vrijeme nebitno.
cijena je važna, ali tajming je važniji (KAD kupiti/KAD prodati), a u najmanju ruku su jednako važni.
aliene, aliene…
wunder je neuništiv! [wink]
došlo je natrag njegovo vrijeme, a jači ja i luđi no ikad! [cool]
Ak si ludji no ikad znaci da nisi pouku naucio iz greske. Sto ce reci da ces ju reprizirat
[/quote]
ovo je zlobno, tebi kao da je žao kaj raste, da nisi u kešu? [yawn]
@tigre…
pa stvarno ne možeš reći da je vrijeme nebitno.
cijena je važna, ali tajming je važniji (KAD kupiti/KAD prodati), a u najmanju ruku su jednako važni.
važno je pogoditi malo dulji trend, onaj koji je npr kupio igh na 1500, njega baš briga što nije pravocrtno došao do 3300..i nije npr izišao na 2600 i ušao ponovno na 2300
pamtimo samo lijepe stvari [wink]
Deca, danas sam dobro raspoložena pa bum vas počastila sa jednom slikicom od IGH
H&S koji bi danas trebal biti realiziran.
***obrisano***
Test Results ‘Reassuring će vjerovatno biti loš (banke trebaju još para), index BPI na SP 500 (Bullish Percent Index) je preko 70, VIX se polako okreče prema plusu, a tobogan Blue Tornado stigao je na najvišu tačku o okrece se prema…
Test Results ‘Reassuring će vjerovatno biti loš (banke trebaju još para), index BPI na SP 500 (Bullish Percent Index) je preko 70, VIX se polako okreče prema plusu, a tobogan Blue Tornado stigao je na najvišu tačku o okrece se prema
o stres testu se vec skoro sve zna,tako da tko je htio izaci izasao je u ova dva dana,nebi cekao stampedo danas,nekazem da je korekcija nemoguca,ali nema znacajnijeg pada,cak suprotno…bitnije od tog su po meni izvijesca koja izlaze prije otvorenja njihovih burzi…ali kao sto se vidjelo zadnjih dana kod nas nema neke panike,pogledaj juce futuresi su do izvijesca bili crveni.mi smo cijelo vrijeme bili zeleni,sto mi se svidja,ljudi sve vise cijene ono sto imaju…sve je manje panicne rasprodaje…pozz