Molio bih stručnu osobu da pobliže objasni značenje i osnovne karakteristike zig zag indikatora? Unaprijed se zahvaljuem.
probiti ce.
zbog SP500 – koji je to odavno napravio.
danas Candle stick – 3 White Soldiers
[/quote]
jel može slika
[/quote]
ajde neka netko od kolega posta lijepi dnevi graf crobexa sa teletradera.
bilo bi dobro da bude MACD i RSI ukljucen.
sve za Vas , kolegice Vrela.
[/quote]
tigrus, evo graf. Nije baš precizan zahtjev (dnevni, 60-min ili sl.?; macd forest ili obični s krivuljama…?), ali nadam se da će biti od koristi.
[/quote]
ma, ok je i ovaj…
forset je dobar za brzo primjecivanje divegrencija….
evo nam zastave.
Što se tiče VIX-a ipak je bearish triangle dobro "pokazao" da je put prema dolje zagarantran. [thumbsup]
Crobex; hoće li probiti ovu liniju? + medvjeđa divergencija.
…prema ovoj slici mi smo u 5 valu sa skorašnjom mogućnošću prema dole…ako krene ode ispod prijašnjeg minimuma…a ako pređemo 1800 idemo prema gore sa prvim valom…ma to ja samo sanjam…nemojte me ozbiljno shvatiti… [proud]
jel ovo isto nešto vrijedi??
sp500 index raste a volumeni sve manji…
tigrus, evo graf. Nije baš precizan zahtjev (dnevni, 60-min ili sl.?; macd forest ili obični s krivuljama…?), ali nadam se da će biti od koristi.
Tony, jeli na ovom tvome grafu su ta tri vojnika ovo? Ili ih nema uopce?
Jer kazes da se oni gledaju u padu,a po meni ovo je sada rastuce tziste, bar po tome grafu.
[/quote]
Prije njih imaš 7 dana pada i stagnacije, tako da se može promatrati i kao bikovski preokret… temeljni uvjeti su zadovoljeni… Ali ne bih ja samo tomu pridavao previše važnosti…
ma, ok je i ovaj…
forset je dobar za brzo primjecivanje divegrencija….
evo nam zastave.
Tigrus, ne bi li taj recimo vrat,stap, koplje (ili kako se vec zove) zastavice trebao biti vise istaknut da tako kazem, vise ici prema gore?