Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Crobex: 1634.49
ovo je većini bila magična brojka, menio zbog ovog.
Nema zime. SP radi ko singerica. Rastući trend je završen.Idemo sigurno dole prema targetu od cca. 760 (sigurno ne odmah) ma koliko god se činilo to nekim ZF.
Nema zime. SP radi ko singerica. Rastući trend je završen.Idemo sigurno dole prema targetu od cca. 760 (sigurno ne odmah) ma koliko god se činilo to nekim ZF.
…7.5.preokret…GDJE???…bu se videlo…kad tad…
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...
kolega uz sve duzno postovanje,ali nesto ste slicno postali i prosli tjedan cini mi se…???
moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......
kolega,samo da priupitam,dali mi se cini ili je kanal prema gore probijen….??
moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......
kolega uz sve duzno postovanje,ali nesto ste slicno postali i prosli tjedan cini mi se…???
[/quote]
ako me pamćenje ne vara nekoliko prošlih! [lol]
Ja sam ovako razmišljao…ako ameri misle u korekciju onda neće probijat 900…a probili su i ostali iznad 900…jel to znakovito…ili brijem??
Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...
Probili medijanu i ošli kat više.
@ president polk
Gdje će nam grobi ako SP ode do vrha novog kata??
Koliko vidim, prije 6 mjeseci, na SP 940 grobi je bio na 25xx…..
Ili nam netko gadno štopa rast, ili smo daleko više u banani nego ameri….
a kako se meni čini, oboje….
ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.
on je kriv za sve: