Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo za razmišljanje.

2600 target.
33% retrace.
jedan od mojih targeta.
jupi.
probijen kanal.
prvi pokazatelj.

@ tigrus

Kako objašnjavaš ovo onda…

Ne treba meni značajan…dosta da idu pojuriti do 900…a onda ćemo vidjeti dalje.
Za sada sam pogodio da će se danas keglati između 860 i 880 pa onda nek u ponedjeljak zaigraju prema gore.:) Čisto da i ja nekaj pogodim.

Lulu…svejedno bi bilo fora vidjeti paralelku na sotomaicinom grafu…barem meni sirotinji.;)

A taman nek zamuljave ameri sutra tu oko 860 880 i onda u ponedjeljak napad na 900.

Nego Lulu…ti si vozila neku paralelku na onom sotomaicinom DLKV grafu…prognoza versus stvarno kretanje…imaš kaki apdejt…ružinim laticama gazila ne budi ti teško…

ne vjerujem da ćeš sljedećih dana i tjedana baš gledati neki značajan rast u Amera, prije nešto drugo, ali eto… neka svatko vjeruje u što hoće…

@espresso
, zar ti se ne čini da ti je previše neproporcionalan razmak između desnog ramena u odnosu na lijevo?
[/quote]

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

@ tigrus

Kako objašnjavaš ovo onda…

jos jedna stvar…

ne mozes prelaziti iz jednog padajuceg kanala u drugi padajuci kanal na ovaj nacin.
ako probije gornju stranicu kanala onda ide gore za sirinu toga kanala.
sad uzmi ravnalo pa izmjeri koliko ti je sirok kanal i podigni ga za toliko prema gore.

ispadne negdje 2500-2600.
a cca 2600 ti je 33% retrace od 5400 do 1250.
dakle – dvojka (ili sto god da je).

09.04.09. | 13:25 | BEZ CENZURE – O DIONICAMA tigrus | privatna poruka | profil
korisnik od: 23.01.2008.

ocjena poruke
50%
zajednica –
moderatori
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize ajde da nabacimo okladu.

nudim tri targeta za korekciju IGH:

1. 2900
2. 2500
3. 2100

do koliko mislite da ce ici korekcija i zasto to mislite?

moj odgovor – 2100kn

[b]ovaj post sam napisao 09.04.2009.
moderatori su procjenili da ne valja i zavrsio je u opcenito- bez cenzure.
korekcija IGH je isla do 2560.
evidentno je da sam se zaribao u procjeni, ja sam mislio da ce ici do 2100.
nema veze.[/b]

sto mislite -hoce li se na IGH formirati trokut ili opet neka zastava?

Po svim tehničkim pokazateljima a kojih smo većinom ovdje pobornici (inače nebi visili na ovom forumu,već bi vjerojatno bili na nekom drugom kao npr.njuškica.hr ili sl.),korekcija je tu.Da li smo u bullu ili bearu, neznam,ne gledam tako dugoročno ili srednjoročno.Inače sam 20% dioničarka,ostalo keširana.

Za sve one koji misle da su zakasnili s ukrcajem prilažem ovaj graf, nek ga dobro prouče i uvide određene stvari.
LP

Za sve one koji misle da su zakasnili s ukrcajem prilažem ovaj graf, nek ga dobro prouče i uvide određene stvari.
LP

kolika je tad bila mogucnost tehnologije,kolika je sad…brzina protoka informacija itd..
ne kazem da smo na kraju tunela samo mi je tesko tadasnje vrijeme uporedjivati sa sadasnjim…
LP

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

kakva je tad bila psiha čovjeka, kakva je sad….jedino važno pitanje.

Evo dvije red&blue versions,kako uklopiti žutu, neznam .

Evo dvije red&blue versions,kako uklopiti žutu, neznam .

sve je to OK, samo što vi ne primjećujete kako se u vašim prognozama malo po malo dižu targeti korekcija SP-a. Ne mislim na vas osobno nego na vas tehničara općenito. Prije par tjedana se pisalo o 750 do 780 bez jebemti. Prošli tjedan se digla letvica na 800, a sad se već boga moli i za 840… a i tih 840 nije nikakva korekcija. To je jedno veliko ništa i jedan usputni entry point za ekipu sa još 30-ak % casha što im ostade, al im se ne da baš sad kad je crobex uzletio 5% u zadnja dva dana pa čekaju koji dan dva crvenila pa da se i to obavi kak se spada. Dakle korekcije na vidiku jednostavno _NEMA_.

I'LL BE BACK

U pravu si.Međutim, meni osobno TA daje neki orijentir ili obris mogućeg kretanja.Inače imam osjećaj da bi bila totalno dezorijentirana.

New Report

Close