Od svih tih vaših šminkerskih alata i oscilatora, ventilatora i ostalih sušila za kosu niste primjetili osnovni patern jasan ko dan kojeg bi i malo dijete skužilo a to je obrnuti šampon sa (konsekutivno) vrhom lijevog ramena na 1450, korijenom glave na 1800, vrhom glave na 1250, desnim korjenom na 1600 i desnim ramenom na 1490. Pa to sam čak i ja koji blage veze nemam uspio skužit [bye]
Od svih tih vaših šminkerskih alata i oscilatora, ventilatora i ostalih sušila za kosu niste primjetili osnovni patern jasan ko dan kojeg bi i malo dijete skužilo a to je obrnuti šampon sa (konsekutivno) vrhom lijevog ramena na 1450, korijenom glave na 1800, vrhom glave na 1250, desnim korjenom na 1600 i desnim ramenom na 1490. Pa to sam čak i ja koji blage veze nemam uspio skužit [bye]
Nabiladani daj baci count za TISK po S.W.O.T.U —koji je target?
[/quote]
target je dosta visoko, ali na mid to long. ne bih o tome sada jer je po SWOTU iza Leda the next best thing, a možda ga i prešiša kroz neko vrijeme. Četveroznamenkast je target u svakom slučaju [thumbsup]
[/quote]
target je dosta visoko, ali na mid to long. ne bih o tome sada jer je po SWOTU iza Leda the next best thing, a možda ga i prešiša kroz neko vrijeme. Četveroznamenkast je target u svakom slučaju [thumbsup]
[/quote]
He he prava si pumpica.
Ajmo znalci, mali komentar na današnji peak kod sp500. Utjecaj na otpor od cca 875 i vraćanje ispod njega te zatvaranje. Koliko je bitan taj peak za otpor 875 od kojeg se do sada više puta odbijao sp500?
Tigrus…neki dan si govorio da krobi samo čeka da odigra pad do cca 1380.
Jel taj kaunt definitivno otpao i koji je novi kaunt koji ti je najvjerovatniji?
Jel taj kaunt definitivno otpao i koji je novi kaunt koji ti je najvjerovatniji?
jezi ga.
pojavila se bikovska divergencija sa triple bottomom pa crobex otisao gore.
imas graf koji sam postao danas, a rano jutros objasnjenje.
neki posebni kaunt nemam (a cini mi se da ga u ovom trenutku nema nitko)
trenutno se okrecem kako burzovni vjetar puhne.
ali generalno mislim da sp500 ide na 940.
to jos uvijek stoji.
ps. drago mi je da se IGH odbio od cca. 2500 sto mu je 50 % retrace – to nam govori da ide jos gore.
evo jedan moguca opcija za atpl.vile nisu potvrdjene,imamo buy signal i minimum price target 755.slika koja je prilozena je iz knjige "The best trendline methods of Alan Andrews and five new trendline techniques" by Patrick Mikula.slika se nalazi na 10 stranici
A ništa…ajmo onda krobi danas do pola kanala u koji se vratio i ostao pa da vidimo dalje.:)
jezi ga.
pojavila se bikovska divergencija sa triple bottomom pa crobex otisao gore.
imas graf koji sam postao danas, a rano jutros objasnjenje.
neki posebni kaunt nemam (a cini mi se da ga u ovom trenutku nema nitko)
trenutno se okrecem kako burzovni vjetar puhne.
ali generalno mislim da sp500 ide na 940.
to jos uvijek stoji.
ps. drago mi je da se IGH odbio od cca. 2500 sto mu je 50 % retrace – to nam govori da ide jos gore.
[/quote]
na atpl moguce formiranje obrnutog sampona,ako se formira sampon moguci target 820-830