Još jedna stvar… crobex ima support na 1500 (old news i nisam rekao ništa novo ali…)
neckline h & S-a je tu negdje
Proboj ovih razina može vratiti index na 1350/1400
Ako je itko vidio može li pojašenjene;
Netko je postavio nalog na prodaji JDPL-R-A od vrijednosti 300milja kuna!
Pa je povučen!
Je li JDPL pred propasti????
Nije, to je pokazivanje MOĆI. Novac je "sveta" stvar.
A kako to da sada kad sve zeleni imamo ovakav iznimno oprezan promet?
zanimljivo je da nitko nije primjetio bikovsku divergenciju na MACD histogramima i triple bottom mogucnost na 1500 uz znatan pad prometa.
sto se tice analize IGH:
2500kn kao 50% retrace je jos uvijek aktualan kao 2 target.
ako ode ispod 2500 zaustaviti ce se na 2100kn na gapu, 66% i oversoldu sa bikovskom divergenicjom.
Ako je itko vidio može li pojašenjene;
Netko je postavio nalog na prodaji JDPL-R-A od vrijednosti 300milja kuna!
Pa je povučen!
Je li JDPL pred propasti????
Nije to nego je sramota da u ovoj našoj prčiji od burze možeš staviti na prodaju više dionica nego ih je tvrtka alocirala.
tehničari dobro vam je Wunder napiso, na vrhu smo desnog ramena obrnutog šampona (ili na putu prema njemu. ja mu dajem do 1450 max a to bi se poklapalo sa SP-om na cca 780 do 810) a onda fiju u visine sine raspućine. a vi kako hoćete… samo o tome ovi kaj znaju šute il se prave blesavi… [bye]
tehničari dobro vam je Wunder napiso, na vrhu smo desnog ramena obrnutog šampona (ili na putu prema njemu. ja mu dajem do 1450 max a to bi se poklapalo sa SP-om na cca 780 do 810) a onda fiju u visine sine raspućine. a vi kako hoćete… samo o tome ovi kaj znaju šute il se prave blesavi… [bye]
Kako znaš?
ATPL… gledam svoj graf i mogu reći da je na 610/650 dobar support. Resistance je relativno jak na 830 i nešto manje na 770.
@ governer
točka E nije nemoguće da je iza nas…
stoji, to sam i napisao ili smo na njoj (bili jučer).Ili ćemo biti… ma kog boli ona stvar uopće za 100-njak bodova razlike. Ja znam što mi je činiti ovih dana (ili barem pokušavam činiti al mi nešto teže uspijeva).
Sretno majstore.
stoji, to sam i napisao ili smo na njoj (bili jučer).Ili ćemo biti… ma kog boli ona stvar uopće za 100-njak bodova razlike. Ja znam što mi je činiti ovih dana (ili barem pokušavam činiti al mi nešto teže uspijeva).
[/quote]