dobro mogu ja i sam…
uglavnom:
A 1450-1500
B 1900
C 1250
D 1600
E se moguće upravo formira i 1500 linija služi ko jaka crta obrane kao i na slici iako koliko se da vidjet može skliznut pri tom formiranju i ispod nje
također imamo i gornji h&s s vrhom u točki D kao i na slici
vjerojatno zato indikatori pokazuju jedno, a događa se drugo jer su u ovakvim situacijama formacije bitnije od indikatora
jao wunder ako ti se sad to pokazalo jao tebi
gledam h & s koji je Lulu1 stavio i mogu reći da sam isti vidio jutros u Daily-u jedne domaće brokerske kuće. Ili se kopirate ili vidite Crobex na 1350 🙂
kome se dade čitati, evo kratkog pregleda od Velikog Brojlera. to im je onaj free pregled.
Kolega ispričavam se što koristim vašu sliku ali što mislite da li se formira obrnuti h&s. Lijevo rame u prosincu na 1503, glava u veljači na 1250 i sada nam fali desno rame-možda na 1330. Evo na glas razmišljam pa ako ima tko komentar …….:)
[/quote]
Kada je već h&s aktualan, evo ja postao ovo 06.04. te zamolio za komentar, ali nitko niti bu.. [cry] Ima’l tko sada kakav dobronamjeran komentar [smiley]
MACD opet nepogriješiv na Crobexu. Tko je prodao prošli tjedan kupovat će na akciji a tko je čitao forum možda više nema keša [cry]
A onaj tko je rpodao tjedan prije?
Neznam niti TA niti niš ali nisam pohlepan, i to je sve kaj vam treba.
Kriza nebu stala preko noći, ali neki to ne shvačaju.
I opet USA up a mi jako down.
Koliko bude Crobex 31.12.2009., ako netko ima točan izračun (ili bar približno takav) neka mi slobodno javi na pm. Taj podatak me trenutno prilično zanima, sve ostalo je irelevantno. Zahvaljujem! [lol]
Pa taj podatak ja bi iznio javno. Crobex će 31.12.2009. sigurno biti različit od vrijednosti koju ima sada i to točno na vrijednosti višoj ili manjoj od današnje. Nadam se da sam pogodio [smiley]
Pa taj podatak ja bi iznio javno. Crobex će 31.12.2009. sigurno biti različit od vrijednosti koju ima sada i to točno na vrijednosti višoj ili manjoj od današnje. Nadam se da sam pogodio [smiley]
Tipičan odgovor tehničkog analitičara, zahvaljujem, više od toga nisam ni očekivao.
zanimljivo je da nitko nije primjetio bikovsku divergenciju na MACD histogramima i triple bottom mogucnost na 1500 uz znatan pad prometa.
sto se tice analize IGH:
2500kn kao 50% retrace je jos uvijek aktualan kao 2 target.
ako ode ispod 2500 zaustaviti ce se na 2100kn na gapu, 66% i oversoldu sa bikovskom divergenicjom.