odeš na home od teletradera, odabereš engleskiVaš link
pa na trader tools – jtrader i to je to. Na engleskome… A slažem se da je nepregledan….
a u trader home u meniju markets imaš index center, gdje su navedeni svi indexi burzi Vaš linki klikneš jt u istom redu i evo jtradera.
ma daj.. da odem na sajt koji hrvatsku nema niti u popisu država! aaaaaaaaaaaa……..
pozzz
Aj pliiiiz meni neukom pojasni malo…ako si od volje objašnjavati…
Ovdje upišite svoj komentar…
Ovo u žutom klinu bi bila kao ending diagonal, korektivni obrazac koji se kreće nasuprot većeg trenda,a od C mi se čini da počinje impuls 1-5 koji se inače kreće u smjeru većeg trenda.E sad koji je veći trend,to je upitno.
kako nema??
Pod "other european countries???
A na jtraderu možeš gledati sve naše dionice, samo ukucaš simbol..
Znači, ukratko: teletrader, > engleski > markets > index center > prođeš western EU i USA, pa pod east EU nađeš grobija. U njegovom redu klikneš na ikonu u kojoj piše JT. Kad se otvori, klikneš na crobex > enter > uneseš bilo koji simbol (recimo igh-r-a) i raspali po njemu….
A možeš dobiti i ovakvih stvari:
primjer: grobi i sp500 zadnjih godinu dana
MACD opet nepogriješiv na Crobexu. Tko je prodao prošli tjedan kupovat će na akciji a tko je čitao forum možda više nema keša [cry]
ovo sto radi AGRAM je odlicno…
ako ovako nastave postati ce najjaca brokerska kuca vrlo brzo.
vjerojatno imaju novog direktora marketinga…
i to dobrog direktora.
sto se tice analiza,
ERNT – gotovo siguran lazni proboj. volumen je kljucan u potvrdi rasta i proboja.
IGH – moja procjena je da je ovaj kanal dio salice, a ovaj pad – zastava koja jos nije kompromitirana.
ove optimciticne varijente bi bile vjerojatne da crobex nije ispao iz kanala.
[/quote]
ispravna procjena.
ema50 nije izdrzala – "zastava" kompromitirana.
moj target za IGH je donji gap i retrace 66%.
necu reci razinu jer sam danas zlocest.
hihihi [cool]
MACD opet nepogriješiv na Crobexu. Tko je prodao prošli tjedan kupovat će na akciji a tko je čitao forum možda više nema keša [cry]
Stvarno licemjerno, nema što, gledajući tvoj post iznad raniji.