Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odeš na home od teletradera, odabereš engleskiVaš link
pa na trader tools – jtrader i to je to. Na engleskome… A slažem se da je nepregledan….
a u trader home u meniju markets imaš index center, gdje su navedeni svi indexi burzi Vaš linki klikneš jt u istom redu i evo jtradera.

ma daj.. da odem na sajt koji hrvatsku nema niti u popisu država! aaaaaaaaaaaa……..
pozzz

Ovdje upišite svoj komentar…

Aj pliiiiz meni neukom pojasni malo…ako si od volje objašnjavati…

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

Ovo u žutom klinu bi bila kao ending diagonal, korektivni obrazac koji se kreće nasuprot većeg trenda,a od C mi se čini da počinje impuls 1-5 koji se inače kreće u smjeru većeg trenda.E sad koji je veći trend,to je upitno.

S&P 60 minutni graf zadnjih 20 dana. Nadam se da nas ne čeka sutra testiranje ove linije obrane…

kako nema??
Pod "other european countries???

A na jtraderu možeš gledati sve naše dionice, samo ukucaš simbol..
Znači, ukratko: teletrader, > engleski > markets > index center > prođeš western EU i USA, pa pod east EU nađeš grobija. U njegovom redu klikneš na ikonu u kojoj piše JT. Kad se otvori, klikneš na crobex > enter > uneseš bilo koji simbol (recimo igh-r-a) i raspali po njemu….
A možeš dobiti i ovakvih stvari:

primjer: grobi i sp500 zadnjih godinu dana

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

MACD opet nepogriješiv na Crobexu. Tko je prodao prošli tjedan kupovat će na akciji a tko je čitao forum možda više nema keša [cry]

IGH tehnika
Tehnička analiza - IGH 24.04.09 [Agram Brokeri d.d.]

ERNT tehnika
Tehnička analiza - ERNT 24.04.09 [Agram Brokeri d.d.]

ovo sto radi AGRAM je odlicno…
ako ovako nastave postati ce najjaca brokerska kuca vrlo brzo.
vjerojatno imaju novog direktora marketinga…
i to dobrog direktora.

sto se tice analiza,

ERNT – gotovo siguran lazni proboj. volumen je kljucan u potvrdi rasta i proboja.

IGH – moja procjena je da je ovaj kanal dio salice, a ovaj pad – zastava koja jos nije kompromitirana.
ove optimciticne varijente bi bile vjerojatne da crobex nije ispao iz kanala.

[/quote]

ispravna procjena.

ema50 nije izdrzala – "zastava" kompromitirana.
moj target za IGH je donji gap i retrace 66%.

necu reci razinu jer sam danas zlocest.
hihihi [cool]

Pa otkud već preko 16 milja prometa?

MACD opet nepogriješiv na Crobexu. Tko je prodao prošli tjedan kupovat će na akciji a tko je čitao forum možda više nema keša [cry]

Stvarno licemjerno, nema što, gledajući tvoj post iznad raniji.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close