@abu ali
Ooo stari frendu,nema te par mjeseci,onda se pojaviš i odmah kritika.Objasni mi zašto nije,misliš na proportions??
..pretpostavljam da je kolega htio reci da se pise Gartley..
Valjda niti ovo nije h&s inverted,vrijeme formiranja ne odgovara.Šta da sad radim, vjerovati teoriji ili praksi?
A ti migu,mudro šutiš,ti si mi tako drag a ne javljaš,koji ti je vrag?
kolegice, sve po pravilima, inv.HS odradjen, divergencije su tu, di+ linija ispod ADX linije, za ocekivati je nekakvu korekcija na dolje.o dubini i trajanju ne bih htio spekulirati, jer mi je istekao TT
[smiley]
@ MiG29
Pa možeš koristit ovaj TT:
http://www.teletrader.com/_java/jTrader.asp?SymbolName=tts-400019
Moraš imat instaliranu java aplikaciju.
@abu ali
Ooo stari frendu,nema te par mjeseci,onda se pojaviš i odmah kritika.Objasni mi zašto nije,misliš na proportions??
Lulu
Hm, ne znam otkad smo mi prijatelji? Cudno mi je da trazis objasnjenje od nekoga kome saljes na PM da nema pojma. I zanimljivo da si to slala prije nego sto su PRZ zone odradile svoje. Prilazem mali podsjetnik. Cini mi se da si uvjerena da savrseno vladas tehnickom a nazalost ne znas niti osnovni geometrijski oblik na trzistu.
I pocetak ti je bio zanimljiv, imala si nekih primjedbi na moju procjenu kretanja Crobexa pocetkom 11 mjeseca [lol]
Lulu1 | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 28735 | profil
korisnik od: 19.10.2008.
[Korisnik je offline] [Korisnik s iskustvom] [Popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 20% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
34%
zajednica
–
moderatori
Malo sam analizirao Crobia, ukoliko ne uspijemo u slijedecih cca tjedan dana probiti razine otpora iznad 2300, izgledan pad do otprilike 1500, vremenski negdje izmedju kraja 12 mj i pocetka 1 mj. Ta razina ce najverojatnije biti srednjerocno dno, eventualno dugorocno (odnosno konacno) ali u to ne mogu za sada vidjeti, ovisit ce o razvoju situacije.
Ja to vidim malo drukčije,recimo ukoliko ne probijemo 2326 danas, ali baš danas,izgledan pad do 1498
u vremenu samo malo,aha recimoo oko 27.12.2008.Ali uzmite ovo sa zadrškom.[/quote]
Malo sam pogrijesio oko vremena ali je bilo poprilicno tocno sto se tice dosegnute razine.
Kod Gartleya postoje odredjeni uvjeti da bi u tocki D doslo do preokreta trenda ali na ovoj slici nisu niti osnovni ispunjeni.
Ako dodje do promjene trenda, najmanje ce doci zbog Gartleya a vise zbog pivota, zona distribucije, linija otpora, fiba i ostalih stvari koje spadaju pod osnovnu tehnicku. Ne zasniva se sve na samponima, klinovima i ostalim elementarnim stvarima.
Lijepi pozdrav i poradi na edukaciji [bye]
ovo sto radi AGRAM je odlicno…
ako ovako nastave postati ce najjaca brokerska kuca vrlo brzo.
vjerojatno imaju novog direktora marketinga…
i to dobrog direktora.
sto se tice analiza,
ERNT – gotovo siguran lazni proboj. volumen je kljucan u potvrdi rasta i proboja.
IGH – moja procjena je da je ovaj kanal dio salice, a ovaj pad – zastava koja jos nije kompromitirana.
ove optimciticne varijente bi bile vjerojatne da crobex nije ispao iz kanala.
@abu ali
Lulu
Hm, ne znam otkad smo mi prijatelji? Cudno mi je da trazis objasnjenje od nekoga kome saljes na PM da nema pojma. I zanimljivo da si to slala prije nego sto su PRZ zone odradile svoje. Prilazem mali podsjetnik. Cini mi se da si uvjerena da savrseno vladas tehnickom a nazalost ne znas niti osnovni geometrijski oblik na trzistu.
I pocetak ti je bio zanimljiv, imala si nekih primjedbi na moju procjenu kretanja Crobexa pocetkom 11 mjeseca [lol]
Lulu1 | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 28735 | profil
korisnik od: 19.10.2008.
[Korisnik je offline] [Korisnik s iskustvom] [Popularan korisnik unutar zajednice] [Korisnik spada u skupinu 20% najbolje ocjenjenih aktivnih članova foruma po ocjenama drugih korisnika.]
ocjena poruke
34%
zajednica
–
moderatori
Malo sam analizirao Crobia, ukoliko ne uspijemo u slijedecih cca tjedan dana probiti razine otpora iznad 2300, izgledan pad do otprilike 1500, vremenski negdje izmedju kraja 12 mj i pocetka 1 mj. Ta razina ce najverojatnije biti srednjerocno dno, eventualno dugorocno (odnosno konacno) ali u to ne mogu za sada vidjeti, ovisit ce o razvoju situacije.
Ja to vidim malo drukčije,recimo ukoliko ne probijemo 2326 danas, ali baš danas,izgledan pad do 1498
u vremenu samo malo,aha recimoo oko 27.12.2008.Ali uzmite ovo sa zadrškom.[/quote]
Malo sam pogrijesio oko vremena ali je bilo poprilicno tocno sto se tice dosegnute razine.
Kod Gartleya postoje odredjeni uvjeti da bi u tocki D doslo do preokreta trenda ali na ovoj slici nisu niti osnovni ispunjeni.
Ako dodje do promjene trenda, najmanje ce doci zbog Gartleya a vise zbog pivota, zona distribucije, linija otpora, fiba i ostalih stvari koje spadaju pod osnovnu tehnicku. Ne zasniva se sve na samponima, klinovima i ostalim elementarnim stvarima.
Lijepi pozdrav i poradi na edukaciji [bye]
[/quote]
super su sve te "mambo-jumbo space shuttle" analize,
ali ako se ne odbijemo u slijedem padu od 1430 a minimalno od 1350, pad ide ispod 1240.
do kuda?
pa do novih bikovskih divergencija i preprodanog podrucja.
odeš na home od teletradera, odabereš engleskiVaš link
pa na trader tools – jtrader i to je to. Na engleskome… A slažem se da je nepregledan….
a u trader home u meniju markets imaš index center, gdje su navedeni svi indexi burzi Vaš linki klikneš jt u istom redu i evo jtradera.
pozzz
dolar pada,nafta raste,VIX u padu treba li nesto dodati ovomu ah da burze su u rastu……..
[/quote]
Sve je to relativno čak iz sata u sat. Danas raste sutra pada, prekosutra opet u porastu i sad budi pametan. [rolleyes]
[/quote]
Nafta pada, futuresi u padu wundi. Što sad? Znači američki roken rol.