Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ATPL se može maksimalno iskorigirati do 680-690kn, kod okretanja idealno mjesto za ulaz na 700+.
Negativni trend je probijen je napokon probijen!
Potencijalni target u idućih 6-9mj. 1550-1600kn.

ATPL brzi pregled tehničke analize,

Tehnička analiza - ATPL 24.04.09 [Agram Brokeri d.d.]

da li bi neko bio ljubazan da napravi tehničku analizu dolara i vix-a?

hvala!

dolar pada,nafta raste,VIX u padu treba li nesto dodati ovomu ah da burze su u rastu……..
[/quote]

Sve je to relativno čak iz sata u sat. Danas raste sutra pada, prekosutra opet u porastu i sad budi pametan. [rolleyes]

Evo kako to radi kolegica sotomaicovica,graf objavljen 20.4. dlkv. (bijela predstavlja njezinu projekciju,crvena stvarno stanje).

Malo DAX-a, mada obrazac nije tvoren vremenski u najmanje 30 dana (kako to stoji u teoriji), obrazac klina je savršen.

knecht svaka čast na vjerojatnoj podlozi, znanju il čemu već al ovako nešto glupo stvarno dugo nisam vidio!

šta želiš točno poručit tim tjednim klinom? [rolleyes]

knecht svaka čast na vjerojatnoj podlozi, znanju il čemu već al ovako nešto glupo stvarno dugo nisam vidio!

šta želiš točno poručit tim tjednim klinom? [rolleyes]

Zeli reci da za najvise dan dva slijedi probijanje klina prema dole, a onda slobodan pad. [bye]

Nije niti baš idealni gurtley,ali tko zna.

lulu1… zakon si! [thumbsup] [lol]

Nije niti baš idealni gurtley,ali tko zna.

To nije "Gurtley", nesto drugo mozda je ali nije ono sto si napisala.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

@abu ali
Ooo stari frendu,nema te par mjeseci,onda se pojaviš i odmah kritika.Objasni mi zašto nije,misliš na proportions??

Valjda niti ovo nije h&s inverted,vrijeme formiranja ne odgovara.Šta da sad radim, vjerovati teoriji ili praksi?
A ti migu,mudro šutiš,ti si mi tako drag a ne javljaš,koji ti je vrag?

New Report

Close