Vi svi skupa zaboravljate da će u 10.mjesecu bit točno 2 godine beara po SP-u. A sad smo već u 5.mjesecu ako niste primjetili… A 29-a je trajala 3, a ciklusi su sve brži. Vrijeme je na strani Bika, pa vi tražite i čekajte korekcije. Vrijeme ide… tika taka…tika taka [bye] [bye]
Vi svi skupa zaboravljate da će u 10.mjesecu bit točno 2 godine beara po SP-u. A sad smo već u 5.mjesecu ako niste primjetili… A 29-a je trajala 3, a ciklusi su sve brži. Vrijeme je na strani Bika, pa vi tražite i čekajte korekcije. Vrijeme ide… tika taka…tika taka [bye] [bye]
nema potrebe za žurbom, žurba je o stvorila krizu, jer svi su htjeli biti milijunaši preko noći [bye]
tocno tako,nema potrebe za zurbom,vrijeme ce pokazati tko je bio u pravu,ja sam se ipak nakrcao ako dobijem to je moj dobitak,ako izgubim sam snosim posljedice,svako prema svom vidjenju situacije neka radi…pohlepa stvara bogate,ali isto tako i sirotinju..moja je procjena da je vrijeme za ukrcati se,no ako i ne bude tako, to je takodje moj problem…
Kao što se vidi i iz aviona spx ide svom cilju,malo pomalo se približava glavnoj liniji otpora.Još da nema divergencije na 60 min. bilo bi sve ok.
crobex-optimistično loš:
ako val 2 stane na 1380, vrh vala 3 minimalno dolazi na 1936
ps. lulu, žurimo li da opet ne bude optužbi za plagijat??
Ima ljudi čiji je IQ jednak temperaturi zimskog dana, i tu se ništa ne može
[tongue]
uz dužno poštovanje ovaj "a" bi mogao biti i 4 pa još slijedi 5 do cca 1700 .. što kažu znalci jel možno?
crobex-optimistično loš:
ako val 2 stane na 1380, vrh vala 3 minimalno dolazi na 1936
ps. lulu, žurimo li da opet ne bude optužbi za plagijat??
Ima ljudi čiji je IQ jednak temperaturi zimskog dana, i tu se ništa ne može
[tongue]
ovo je pozeljni scenario.
jako pozeljni.
crobex je spreman za to vec 2 dana…
ali se ceka…
@tigre
imam i jedan koji se zove: crobex-drukerska varijanta…:)
(u slučaju da padne ispod 1380), ali nekako ne vjerujem u to.
opet, tko zna, sve je moguće
uz dužno poštovanje ovaj "a" bi mogao biti i 4 pa još slijedi 5 do cca 1700 .. što kažu znalci jel možno?
ako se gleda na klasičan način, onda imamo HS, i u tom slučaju je petica tu gdje sam označila.
3=s
5=h
b=s
Pročitala sam nedavno: ako se 10 analitičara nađu zajedno sa 1 grafom, dobit ćete 12 analiza…:)
sve je moguće
@tigre
2 dana se nalazimo izvan kanala.
znaci vremenska potvrda je tu.
ako ide korekcija, onda ide do 1430.
ne do 1380.
pitate se zasto to tvrdim?
[proud]
Oba indexa (Crobex, Dow Jones) još uvjek nisu uspjela probit liniju kanala; također je na oba indexa prisutna skrivena medvjeđa divergencija što sugerira hlađenje. Ista stvar i kod S&P 500. Skrivena medvjeđa divergencija ima svoj target. Ukoliko smo krenuli dolje onda je target skrivene medvjeđe divergencije 988 kod Crobexa.
@tigre
2 dana se nalazimo izvan kanala.
znaci vremenska potvrda je tu.
ako ide korekcija, onda ide do 1430.
ne do 1380.
pitate se zasto to tvrdim?
[proud]
[/quote]
ajde da se i ja jednom složim s tobom [cool]