Nije isključeno da američke snage pokušaju ponovno proboj na jakoj crti otpora.Vrag su amerikanci, šta kaže moja baba.
Sotomaic, ne sumnjam u tvoje poznavanje TA kad kažeš DLKV ide do 270, ja nisam neki specijalni ekspert, samo neuk momak, koji pokušava okrenuti koju "kintu".Pomalo se nekako koristim TA.
Srećom koristim razne alate, pa me zbunjuje što mi ELWAVE veli! On projicira DLKV na 490 ili 680kn.
E sad, cijena 320kn, a može pasti 15% ili narasti kako ELWAVE veli 50% ili 100%.
Pa nek mi netko kaže jel se isplati sad kupovati!
HVALA!
isplati se
He he…ja sam skorom pa potpuno neuk kad je TA u pitanju…ali trudim se pratiti i učiti…i baš sam ja htio nešto slično komentirati.
Lejtli, vražji ameri, voze po pravilima samo tako…ko po tračnicama…nije li vrijeme za kakvu egzibiciju?!
Uz put…ima li kakvih naznaka kako će europa reagirati na razgovore i dogovore oko otkupa/otpisa loših investicija europskih banaka?
Vaš link
Ako švapci to naprave vjerujem da će i drugi slijediti primjer
Nije isključeno da američke snage pokušaju ponovno proboj na jakoj crti otpora.Vrag su amerikanci, šta kaže moja baba.
Oprosti, ali bilo bi mi jako korisno ako imaš kakav novi graf s analizom ATPL…s obzirom da si one vile snimio samo tako…
Hvala…
Đemso, možeš li ponovo staviti vile nakon zatvaranja? Hvala
[/quote]
Evo ih, pomaknuo sam vrha za dva bara, sad su još ljepše, pivotiranje oko crvene medijane i kreće prema kružiću…do kojeg neće stić.
[/quote]
Misliš li da će se njegove linije kretanja odigrati tako pravocrtno kao što ih je ucrtao?
Da neće tu bit malo keglanja…odbijanja…trokutića…kanala…kajjaznam?
Osim toga i on kaže…ja sam svoje odigrao jer se prikazala školska formacija…možda možemo još malo gore…ako vidim da ćemo povući još koji poen gore ukrcat ću se još malo.
Ili ja nisam dobro čitao?
Evilspeculator
Misliš li da će se njegove linije kretanja odigrati tako pravocrtno kao što ih je ucrtao?
Naravno da nije mislio da će ići po špagi!
Osim toga i on kaže…ja sam svoje odigrao jer se prikazala školska formacija…možda možemo još malo gore…ako vidim da ćemo povući još koji poen gore ukrcat ću se još malo.
Nisi dobro čitao gdje će se još malo ukrcat u slučaju rasta!
Pa govorio je ako ništa drugo o mogućem rastu do 857.
Naravno da nije mislio da će ići po špagi!
Nisi dobro čitao gdje će se još malo ukrcat u slučaju rasta!
[/quote]
povratak u kanal znacio bi vjerojatni rast do sredine kanala, a to je 1580.
ulaz u kanal je na 1538.
u kanalu smo … [thumbsup]