Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

slažem se u potpunosti. Najbolji predavači su indijanac i cayman. nije jeftino, ali se gradivo jako dobro utvrdi. sasko npr. samo uzme pare, ali te ništa ne nauči.. Čuo sam da kolega plavi isto daje privatne lekcije ali kod njega nisam išao na predavanja.. Tamo mi se čini jako skupo..

ispričavam se na offtopicu, cayman je fundamentalista
[/quote]
vjerski?

"Mir s Vama"

možebitno.. nema ga već neko vrijeme..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

možebitno.. nema ga već neko vrijeme..

Nema!? LOL [lol]
Svi su oni medu nama….ali od ponedjeljka nema vise skrivaca, ili to vazi samo za naloge?
Steta….

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

možda se preobratio i uzeo drugo ime, to nije nikada za isključiti [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

giga
Dal to sa skrivenim nalozima važi za stvarno već od ponedjeljka?

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

giga
Dal to sa skrivenim nalozima važi za stvarno već od ponedjeljka?

kolega hvala bogu,vazi vec od ponedjeljka…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Možda je sad vrijeme za korekciju?!

Što vi mislite o ovoj analizi evil speculatora? Da li su došli do točke preokreta?

Što vi mislite o ovoj analizi evil speculatora? Da li su došli do točke preokreta?

23,6 da je dovoljno?
obicno ode na 1/3 do 1/2….

Po meni ova je linija bitna,ako ju probiju biti ce dobro, ako se odbiju opet prema dolje ne znam.
Komentari?
Mislis tigrus da ide do 33,3% ili 50%, koje bi to razine bile?
@optimist1
Kolega vam je odgovorio.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Ovdje upišite svoj komentar…

jedan dugoročni pogled koji je iza nas.crobex je dva puta udario u linije izvan vila,školski primjer

New Report

Close