Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas sam 10 puta kupila/prodala jdpl,svašta!

Danas sam 10 puta kupila/prodala jdpl,svašta!

a zasto?

vidi ovo:

1. do gapa na JDPL ima jos 10 kn rasta.
2. na ATPL ce SMA 10 dotaknuti SMA 50 tek na 820kn.
3. ako ide salica onda JDPL ide do bar 140kn.
4. promet na JDPL se znatno povecao u ovom rastu.

Koliko vidim VIX je pao ispod 36 po prvi puta nakon dugog vremena i probio prijašnje dno.

Čekamo rasplet do kraja dana.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ATPL, ova mi se cini bitna razina, ali sto kaze Fibonaci i sl. redovi?

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Dali se na IGH stvara simetricni trokut ? Molim za misljenje. Kada ce izaci godisnje FI ?

Trokuti, pravokutnici i klinovi traju po TA od 1- 3 mjeseca, Zastavice 1 – 3 tjedna. I odo sad na crno pivo, nema me !!
LP svima !!

I very much love INGRA !!

Trokuti, pravokutnici i klinovi traju po TA od 1- 3 mjeseca, Zastavice 1 – 3 tjedna. I odo sad na crno pivo, nema me !!
LP svima !!

Po teoriji – a praksa? [smiley]

Dobro je ovdje netko prije nekog vremena spomenuo da naši "tehničari" lako predviđaju kad je sve padalo,targete, te fibose obične, uparene.Tako je slučaj i sa mnom nikako da pogodim korekciju na spx,ako se sad i dogodi,a jednom mora, to je mogla i moja baba.Ako i sutra ne bude korekcija na spx,povlačim se i ponovno ispočetka s novim nickom.

@lulu

ne bi se iznenadio da odrade "doble top" i da se dovuku na 940.

razlog je taj sto obicno racunam retrace po stopi 33%, 50% i 66%.
a 66% je na 850.
danasnji Day’s Range je: 847.04 – 870.35

ako gledam po metodologiji "linija stopa porasta trenda" onda ce ici do 940.
jer je linija na 2/3 vec presjecena.

Sve je moguće tigruse, ako probiju 880 onda idu dalje.

LP svima !!

Po teoriji – a praksa? [smiley]
[/quote]

Prijatelju nisi mi pokazao tu tvoju praksu, bez ljutnje ali obrazac nije zgotovljen… što se dogodilo, kako je završio obrazac nakon ulaska u trokut UP ili DOWN ??
LP.

I very much love INGRA !!

Evo moj skromi doprinos…
Moguće varijante razvoja događaja, označene brojevima 1,2,3 i tim im redoslijedom dajem i važnost…
lp

New Report

Close