Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa zasto [bye] ?

dobro je da VIX pada jer opada i strah investitora

Pa VIX-u mašem kao, kužiš?

Da li se slažeš da je to što sam naveo. Mislim sigurno je, samo ne znam dokle može nisko ići. Bilo bi dobro da razbije 36 i ode dolje, tada bi imali još jednu potvrdu srednjoročnog trenda.
[/quote]

naravno da se slazem.

evo prilazem graf zadnjeg SMA(5) za VIX vs. SP500 na dan 14.04.

vidjeti cemo.

VIX – na daily grafu formiran tzv. bearish triangle. Znate li to to znači?

Kolega evo jedan malo dugorocniji pogled doticne situacione!
Lijepi pozdrav!!!

VIX – na daily grafu formiran tzv. bearish triangle. Znate li to to znači?

Kolega evo jedan malo dugorocniji pogled doticne situacione!
Lijepi pozdrav!!!
[/quote]
Prijatelju ovu strelicu na gore si osinio, al mislim da ViX preko 100 nece ici
[lol]

No pain no Game

Komentari ?? gdje Vi vidite daljnji tijek DLKV !!

I very much love INGRA !!

ima li netko kakvu analizu za BDI index?

meni se cini da je bottomed out, bar za neko vrijeme…

@mrgud

Da odgovorim na tvoju primjedbu.
Znam prijatelju, da se po teoriji klinovi, trokuti moraju formirati 30 dana i više, ali ipak ponekad treba uvažavati i kraće formacije. Teorija je jedno a praksa…. evo primjer pa da vidimo kako će završiti.

@mrgud

Da odgovorim na tvoju primjedbu.
Znam prijatelju, da se po teoriji klinovi, trokuti moraju formirati 30 dana i više, ali ipak ponekad treba uvažavati i kraće formacije. Teorija je jedno a praksa…. evo primjer pa da vidimo kako će završiti.

http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://evilspeculator.com/&ei=eRy8SaekKMWIsAac5rXoDg&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Devil%2Bspeculator%26hl%3Dhr%26sa%3DG

takodj.-primjer [lol]

POKRET OTPORA

Ne znam iz kojih teorija proizlaze svi ti grafovi…? Kaj , to samo crtaš ….ili ima neke logike …
jedanput se ravnamo po DAX-u, jedanput po BDI -u, drugi put po D.J.-u….gdje postoji neki
nezavisni primjer grafikona..ali našeg, hrvatskog…neka dublja analiza.. ili prognoza ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Tigrus kaj veliš za VIX?

Danas završio na 36,15

Ukoliko, a vrlo moguće, padne ispod 36, potvrđujem ono što sam pisao, a i nadam se.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovaj Crobex je zaljubljen u fibbonacija

Tigrus kaj veliš za VIX?

Danas završio na 36,15

Ukoliko, a vrlo moguće, padne ispod 36, potvrđujem ono što sam pisao, a i nadam se.

nista.
to je dobro , pa ja mislim da bi ovo mogao biti korektivni drugi val…

ako je – onda super. ali stvarno super .

ljosnuli smo tak puno (5400 do 1240) da ce odbijanac biti prekrasno ogroman.
bar do crobex=2612.

Ne pretjeruješ li ti s tom cifrom CROBEXA?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close