Pa VIX-u mašem kao, kužiš?
Da li se slažeš da je to što sam naveo. Mislim sigurno je, samo ne znam dokle može nisko ići. Bilo bi dobro da razbije 36 i ode dolje, tada bi imali još jednu potvrdu srednjoročnog trenda.
[/quote]
naravno da se slazem.
evo prilazem graf zadnjeg SMA(5) za VIX vs. SP500 na dan 14.04.
vidjeti cemo.
VIX – na daily grafu formiran tzv. bearish triangle. Znate li to to znači?
Kolega evo jedan malo dugorocniji pogled doticne situacione!
Lijepi pozdrav!!!
Da odgovorim na tvoju primjedbu.
Znam prijatelju, da se po teoriji klinovi, trokuti moraju formirati 30 dana i više, ali ipak ponekad treba uvažavati i kraće formacije. Teorija je jedno a praksa…. evo primjer pa da vidimo kako će završiti.
@mrgud
Da odgovorim na tvoju primjedbu.
Znam prijatelju, da se po teoriji klinovi, trokuti moraju formirati 30 dana i više, ali ipak ponekad treba uvažavati i kraće formacije. Teorija je jedno a praksa…. evo primjer pa da vidimo kako će završiti.
http://translate.google.hr/translate?hl=hr&sl=en&u=http://evilspeculator.com/&ei=eRy8SaekKMWIsAac5rXoDg&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Devil%2Bspeculator%26hl%3Dhr%26sa%3DG
takodj.-primjer [lol]
Ne znam iz kojih teorija proizlaze svi ti grafovi…? Kaj , to samo crtaš ….ili ima neke logike …
jedanput se ravnamo po DAX-u, jedanput po BDI -u, drugi put po D.J.-u….gdje postoji neki
nezavisni primjer grafikona..ali našeg, hrvatskog…neka dublja analiza.. ili prognoza ?
Tigrus kaj veliš za VIX?
Danas završio na 36,15
Ukoliko, a vrlo moguće, padne ispod 36, potvrđujem ono što sam pisao, a i nadam se.
Ovaj Crobex je zaljubljen u fibbonacija
Tigrus kaj veliš za VIX?
Danas završio na 36,15
Ukoliko, a vrlo moguće, padne ispod 36, potvrđujem ono što sam pisao, a i nadam se.
nista.
to je dobro , pa ja mislim da bi ovo mogao biti korektivni drugi val…
ako je – onda super. ali stvarno super .
ljosnuli smo tak puno (5400 do 1240) da ce odbijanac biti prekrasno ogroman.
bar do crobex=2612.
Ne pretjeruješ li ti s tom cifrom CROBEXA?