Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A iz minusa možemo u beskonačni minus

zamisli kupuješ Ingru po -40 kuna, npr. 1000 komada, daješ nekome -40.000 kuna????

Ne nego kupuješ 1000kom,i on tebi još plaća 40000kn.

Kako to izvesti?

Misliš da treba izaći u keš i čekati crobex na -500bodova?
[lol]

Stvarno je svašta moguće u TA.

idući tjedan će bit bolje...

Dajte malo analizu ATPL da vidimo gdje ce to s obizrom na BDI. Sto kaze TA za ATPL?

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

A iz minusa možemo u beskonačni minus

zamisli kupuješ Ingru po -40 kuna, npr. 1000 komada, daješ nekome -40.000 kuna????

Kako to izvesti?

a što tu nije jasno? kupiš 1000 komada dionica i dobiješ još 40.000 kuna.
Jedino treba reći onima u investoru da poprave svoj program.
Ja sam pokušao zadati takav nalog ali mi javlja
"Neispravan unos za cijenu! Oravilan format je ####,##"

Ja ću tada sačekati INGRU na -40 i uzeti 1000 komada i još dobiti od nepoznatog ulagača 40.000 kuna, zar nije to divno?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ja ću tada sačekati INGRU na -40 i uzeti 1000 komada i još dobiti od nepoznatog ulagača 40.000 kuna, zar nije to divno?

Ja cu tada uzeti od tebe na -60 i dobiti od tebe 60.000kn, zar nije to divno? [proud]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Ne da je divno nego je predivno.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kolege niste nikad culi da 5 val nemora biti jednake velicine kao 1, takoder i da moze zavrsiti na dnu 3 vala, pa da nastane obrazac duplo dno.

Stvarno kad čitam ove zadnje dvije stranice kao da ste se svi, ne napili čaja od, nego najeli bunike.
Dajte malo analiza, poglavito uvaženi na ovome forumu a u zadnje vrijeme uvrijeđeni i suzdržani. Treba nam malo ozbiljne TA da vidimo kamo nas to sve vodi. Neki dan vijest super, USA izlazi iz recesije sredinom ove godine, Loša vijest mi ulazimo u recesiju na jesen. Tko tu koga i zašto nije mi jasno. Od petka više nema sakrivanja naloga, još jedna vijest DOBRA – LOŠA. Plutone vidim trudiš se ozbiljno, no na ovome forumu ljudi samo vide zloću i ono što nije točno ako se ćovjek slučajno z..e a ove dobro ukazane stvari koje vidim dobrano učiš jok. Zato od mene STOTKA !!
LP svima !!

I very much love INGRA !!

dlkv, sve kao na slici, samo bez upitnika
(neckline nije precizno povučen, ali ne mijenja na stvari)

ps
mrgude, mig je postao graf za crobex početkom ožujka koji još uvijek vrijedi

[smiley] [smiley] [smiley]
ni ocjena ništa ne mijenja:)

Čisti trokut kao nastavak trenda [yawn]

dlkv, iz drugog kuta

New Report

Close