Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dragi moj graditelju iluzija ili čega već,to što tvrdiš da je bull već počeo to je možda i u redu,ali to što pokušavaš takvu tezu potkrijepiti s ovim nebuloznim crtkarijama e to nije u redu,kužiš.Ustvari jedino čime potkrepljuješ svoju tezu o bullu je možda ovaj bik,ili ja nisam dovoljno obučena da to pročitam iz tvojih "prestručnih" grafova s ovim klinovima koji to nisu,i kanalićima koji to nisu.Daj si barem malo prouči osnove TA,pa se ponovno javi,nestrpljivo te čekamo.I smiri se j…,to što si sad sav u dionicama i ne mora biti tako strašno,biti će prilike za dobar iskrcaj i ponovno za dobar ukrcaj.Dovoljno si vremena na forumu,da shvatiš da nećemo uzletit u jednom potezu prema tvojih 2000,ili pasti na 1000.

***obrisano***

Kratkoročno: korekcija (odgovara mi u smislu dnevnog trgovanja);
dugoročnije: uzlazni trend (odgovara mi još i više)

ako želite više informacija, pregledajte postove kolegice Lulu i Remija

ps
stojim iza svog posta, iako bi mi bilo draže da ste mi odgovorili na pp.
ne razvlačite dalje, nemam namjeru odgovoriti
pozdrav

quote] Sve Vam je ovo četvrti val, koji će trajati još Jedno.dulje vrijeme. A bi mogao još malo gore, B do 850 i onda C do 1000 ccaa..
Moje isprike što Vam nisam ovo znao na vrijeme prepoznati, al neka, odat ću vam još neke tajne ako se skupite za seminar
Zona niskog rizika na crobexu 1240, iako ga probije nebojte se vratit će se ubrzo.
Zato ja taj patern zovem "ubojica se uvijek vrati na mjesto zločina."
[/quote]

Kolega kako vidim dobro se kužite u TA i vjerujem da govorite iskreno, pošto učim, odnosno početnik sam u TA interesira me pošto je seminar za prijatelje (dodao sam Vas na listu prijatelja, naravno ako me prihvatite za prijatelja). Skoro zaboravih gdje se održava seminar i koliko min. članova mora biti.

LP

I very much love INGRA !!

Istina je da je kod Crobexa ovo cetvrti val, sto ja tupim vec neko vrijeme. Neki kolege se slazu a neki dijele jedinice, vidjet cemo nakraju tko je u pravu. Jedino sto vas zelim ispraviti kolega da nece jako jako dugo trajati. Crobex odraduje running flat gdje je tocka A odradena na 1870 B 1239 i sad idemo prema C koji ce svakako biti nizi od A i cca 1650. Neke dionice odradujuexpanded flat kao IGH naprimjer ali ne i Crobex. Ako kolega imate argumente da nisam u pravu, drago mi je da mi ukazete gdje grijesim.

[/quote]

Sve 5 Pluton osim da će C biti manji od B… može to u crtežu (pravilnom molim). Slika govori više od…
LP

I very much love INGRA !!

…nadam se da nema većih valova na dole, no iz BOLJIH grafova se još odavno moglo vidjeti da padajući valovi još nisu završili svoj ciklus…to nažalost potvrđuje i realni sektor čija izvješća tek predstoje u ostalim kvartalima ove godine…u dionicama sam 80%-da se zna…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

@plutone pozdravi paju

Ajde dosta šege, ovo četvrtica, i nakon toga ide petica.
Četvorka će potrajati nekoliko , pretpostavljam 8-12 sedmica
Crobex je odradio cjelokupni A val koja je svršio na 1240 poena.
Sada ide B, pravilnih 3 vala(abc), a još nije gotov a
O tome ću više na seminaru, pa nek se javi koga zanima.

Ma o cemu ti pricas ? Osim sto si bezobrazan pricas gluposti. Kao prvo se odluci gdje si u bull ili bear marketu. Ako znas da si u bear marketu i da se odraduje flat cetvorka onda bi ona trebala izgledati kao na slici u prilogu. Usput istu sliku prilazem i za Mrguda koji je ljubazno pitao, samo Mrgude ne pise da ce C biti manji od B nego od A.
I sad seminarko, kad lijepo vidis slikicu prilozi ti neku svoju koju ces izloziti na seminaru gdje ces izlagati nove teorije gdje je B vislji od A u bear marketu. A jos ako uspijes ugurati 12 tjedana u kanal po kojem se Crobex krece bolji si od Davida Coperfilda.
[thumbsup]

Evo i objasnjenja.
http://thepatternsite.com/EWRunning.html

gdje učiš te combove?

http://www.speedyshare.com/825582924.html

Ajde mi daj jednu sliku gdje je B vislji od A u bear marketu, moji komentari su potkrijepljeni slikama i linkovima. Ono o cemu ti pricas na sp-u je veliki A,B,C korekcija treceg velikog vala i sad se za tvoju informaciju odraduje veliki C. To si negdje procitao i pomijesao stvari u glavi.

P.S 1.Ja ne pricam o sp nego o Crobexu, zasto mi stalno kad neznas odgovor stavljas sp pod nos ?
2. U bear marketu ne postoji bull market nego se rast naziva korekcijom.
3. Tko je prvi bio bezobrazan ?
4. Ne analiziram sp nego Crobex i Europske indekse pa tu ne zelim ulaziti u raspravu, mada mislim da su oni ispred nas i Europe pa je moguce da odraduju 2 val C korekcije (ne tvrdim).
5. Objasni mi u cemu grijesim u analizi Crobex-a kad tvrdis da nemam osnove, a ti odrzavas seminare ?
6. Gledano Crobex gdje je po tebi A,B,C (SLIKA MOLIM).

Ja cu ti sve objasnit iako mislim za ewt da nitko pojma nema osim CRomana

U bear marketu korektivni valovi su 2 i 4

Za crobex je lakomoguće da je 1240 bilo završeno A, odradjeno u 5 valova
Sada bi trebala biti korekcija toga pada ili B odradjeno u 3 vala
i na kraju završni pad C opet u 5 valova..

možda je 1240 bila tek trojka od Velikog A
možda je bila 5. od C i gotov bear
Možda je bila 3 od C

jedini croman zna

za sp500 ti je sve dobro objašnjeno,

@Knelo i Seminarko

vrlo brzo cemo vidjeti gdje se nalazimo.
da bi se bolje shvatio o kojim razmjerima govori Seminarko prilazem graf sa stogodisnjim SP500.

sto se tice odgovora na pitanje je li poceo neki malo dulji uzlazni trend – ovih dana ce doci odgovor na njih.
po mome jos nije potvrdeno jer DOW nije probio svoj retrace na 66% i otisao gore.

O generalnoj promjeni trenda na crobexu cemo moci diskutirati tek kada se probije jedna od crvenih linija na prilozenom grafu.

Ja cu ti sve objasnit iako mislim za ewt da nitko pojma nema osim CRomana

U bear marketu korektivni valovi su 2 i 4

Zbilja? A u bull-marketu?

New Report

Close