gdje učiš te combove?
Misliš da je SAD pravi trenutak za učit od NOVICE BEARa? [thumbsup]
na s&p 500 obrnuti ŠAMPON ja sam na tu kartu i odigrao u petak i ušao u neke dionice,
Mogao si još koji dan pričekati i uci po nižim cijenama. Prvo ide zbog klina korekcija na dole do linije vrata, pa te onda odrađivanje šampona, koji bi tada mogao ponesti sp negdje do 1050.
Mogao si još koji dan pričekati i uci po nižim cijenama. Prvo ide zbog klina korekcija na dole do linije vrata, pa te onda odrađivanje šampona, koji bi tada mogao ponesti sp negdje do 1050.
[/quote]
Od kada prijatelju klin traje od 5 – 8 dana, mislim da si se malo prevario ili si mislio na nešto drugo u trenutku pisanja ?? A da i je klin kako si nacrtao proboj bi išao gore a ne dole.
LP
Kolega bacite oko na DLKV Vas graf sto ste stavili, a ja sam zaokruzio ono sto mi izgleda vrlo slicno pa razmislite kamo ce cijena relativno uskoro
[/quote]
Ide dole, makar kratkorocno. Vidljiva je divergencija, odbio se od fibo 38,2% i ako padne do fibo 50% popunit ce nastali gap.
[/quote]
Čini mi se da radiš s demo verzijom Teletradera.. hvali ti nekoliko svječica a i MACD ti drugačije ukazuje na stanje. Prošli tjedan su mi javili da će Teletrader raditi s zakašnjenjem od 1h na demo verziji !! Evo ti stvarno stanje !!
LP
[/quote]
Hvala, imas pravo sasvim drugacija slika. Ova moja slika kasni citav dan a ne sat vremena. Izgleda da se nemoze nista sa demo verzijom.
Mrgude, mozes mi dati stvarno stanje za ATPL I IGH (dnevni i 60minutni). Hvala
Kako ne prijatelju (US futuri u minusu) !!
LP
Bull market ?
a koji obrazac promjene trenda se dogodio?
i nije mi bas svaka varijenta padaujca.
ako ide A) varijanta onda idemo dole ispod 1250 do cca 1000.
ako je B) varijanta onda idemo gore do bar 2600 sto je 33% retracement ili 3300 sto je 50% retracement i to bi bio drugi val.
Ti i slični ćete shvatiti da je počeo bull na 2000 a onda ćete imati i obrazac. Ja ću onda već biti 100% u plusu.