Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Deca,samo bi vas htela obavestiti da sam puno razmišljala i došla sam do sledećeg zaključka.
Tehno analiza ne funkcionira na ZSE. Apsolutno ništa nitko nije pogodio ili točno prognozirao do sad kolko sam pratila, uključujući i mene. U to ne računam fibo nivoje koje niko ne pogađa neg su tam sami od sebe.Sve ostalo su puka nagađanja bez da je itko išta pogodio. Prevelki je šum od premalog prometa. Dobro je gospon Simke rekel, samo je bitno prepoznati trend i to je to. Sve drugo su priče za malu decu.meni je žal kaj je tak ali tak je. Bez teških osećaja

Nekakav moj subjektivan dojam je da je puno korisnije raditi Ta Djia i S&P-a…jer je toliko ocito da od kad je kriza plesemo kako Ameri sviraju kao i cijeli svijet uostalom. Ako Ameri rastu mi ne mozemo padati a vrijedi i vice versa…
Ugodan Uskrs svima

No pain no Game

Evo malo blagdanskog raspoloženja !!

Kolega bacite oko na DLKV Vas graf sto ste stavili, a ja sam zaokruzio ono sto mi izgleda vrlo slicno pa razmislite kamo ce cijena relativno uskoro

Kolega bacite oko na DLKV Vas graf sto ste stavili, a ja sam zaokruzio ono sto mi izgleda vrlo slicno pa razmislite kamo ce cijena relativno uskoro
[/quote]

Pred nama je, vidjet ćemo !!
LP

I very much love INGRA !!

Dobro veče!

Htio bi da napomenem da još traje četvrtica tj četvrti val.
Može potrajati i do godine dana.
Od sutra počinjem sa konkretnim primjerima, obradit ćemo jedan zanimljiv patern koji ja popularno zovem "ubojica se uvijek vraća na mjesto zločina"

Prijatno veče želi Vam Seminarko!

"DRŽIM SKUPE SEMINARE ZA BUDUĆE GATARE....VARAM DRUGARE, UZIMAM IM PARE"

[/quote]

Ide dole, makar kratkorocno. Vidljiva je divergencija, odbio se od fibo 38,2% i ako padne do fibo 50% popunit ce nastali gap.

dlkv
-obična medvjeđa divergencija : dnevni, tjedni, mjesečni graf, na rsi, cci, williams%, stoh. slow
-na 60-minutnom nema diverg.

Simke, ok ne moras iako bi bilo prikladno s obzirom na situaciju.
ja sam otvoren za obe varijate.

a) da je ovo samo retracement od padajuceg vala u padajucem trendu
b) da je krenuo drugi val (rastuci) istog padajuceg trenda

tebi je svaka varijanta nešto padajuće

a slušaj ovu varijantu: KRENUO JE BULL MARKET

[/quote]

Bull market ?
a koji obrazac promjene trenda se dogodio?

i nije mi bas svaka varijenta padaujca.

ako ide A) varijanta onda idemo dole ispod 1250 do cca 1000.

ako je B) varijanta onda idemo gore do bar 2600 sto je 33% retracement ili 3300 sto je 50% retracement i to bi bio drugi val.

Po meni osim TA igraju financijska izvješća. WFC je objavio odlično i fino zapičio, nastavi li se to, bit će ok, u suprotnom bumo ronili.
Čekamo pon, uto, znat ćemo više.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da li je netko brojio TD Combo dane od 1250 Crobia!?

cini mi se da je dax na 13 dana TD comba….

gdje učiš te combove?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close