Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a taj VIX bi se mogao poklopiti sa odlukom o GM ili kod nas dividendom HT?? Ako se ne varam oboje nisu daleko. Iako nekako ne vjerujem da će Husein otkačiti GM. Kako idu nezaposleni u USA u zadnje vrijeme i ima li drugih pokazatelja koji bi mogli utjecati na VIX, + ili -?

@ mod
znam da ovo pomalo vuće na ‘utjecaj kretanja svjetskih…..’ ali priča se o VIX, pa bih da ostane post u TA.

ovaj post nije ni u kojem smislu poziv na kupnju ili prodaju dionica.

a taj VIX bi se mogao poklopiti sa odlukom o GM ili kod nas dividendom HT?? Ako se ne varam oboje nisu daleko. Iako nekako ne vjerujem da će Husein otkačiti GM. Kako idu nezaposleni u USA u zadnje vrijeme i ima li drugih pokazatelja koji bi mogli utjecati na VIX, + ili -?

@ mod
znam da ovo pomalo vuće na ‘utjecaj kretanja svjetskih…..’ ali priča se o VIX, pa bih da ostane post u TA.

Istina je da VIX tehnički grdo izgleda, ali kada bolje pogledam probio je 37 i završio dan na 36,53 (uopće nisam vidio to???). To znači da će vrlo vjerojatno sljedeći radni dan zaroniti još niže te će definitivno potvrditi rastući trend i CROBEX-a. A ako se obistine najave pada i do 20 mogao bi ovaj bull (ili već što je) potrajati i biti iznimno jak. [pray]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

al lulu čovjek se stvarno zove hussein
http://hr.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama

@James Knox Polk
Dobro,ako taj gospodin potvrdi da nije mislio u nekom drugom kontekstu,onda moji ispričaji.

Evo malo skrivene medvjeđe divergencije na DJI indexu. Ona je također vidljiva i na ROC i MACD oscilatoru, divergencija se poništava skokom DJI preko 9000 bodova.

Skrivena medvjeđa divergencija je također vidljiva i na Crobex-u, IGH, Atgr, Koei, Dlkv, Ingr…
Pozdrav.

Dragi gospon croata, ja vas lepo prosim da drugi put malo bolje razmislite, jer ljudima dajete krive podatke. To što ste vi nacrtali na grafu nije medvjeđa divergencija nego baš suprotno.
To vam je čista bikovska divergencija i znači da je korekcija gotova i slijedi rast.Pozdrav i NTO

Meni se bas cini da ce hussein otkacit GM ali to ne mora nuzno biti jako losa vijest. Ako na rusevinama GMa osnuju novu manju kompaniju i dobar dio kooperanata prezivi

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

Nemam pojma, ti što misliš?

Pitanje je otvoreno da li će VIX probiti 37, moguće je da i ne.

ne kužim??? dali ja krivo gledam ili???
http://finance.yahoo.com/q?s=%5Evix

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Brankice nisi u pravu. Evo ti bikovska divergencija i skrivena medvjeđa pa usporedi.

Nemam pojma, ti što misliš?

Pitanje je otvoreno da li će VIX probiti 37, moguće je da i ne.

ne kužim??? dali ja krivo gledam ili???
http://finance.yahoo.com/q?s=%5Evix
[/quote]
Dobro gledaš.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Već kad mi daju jedinice dežurni, ne vidim poveznicu između Vix-a ili indeksa straha koji se vezuje na call i put opcije s&p 500 sa hrvatskim tržištem kapitala, pogotovo kada se nalazimo u predizbornom razdoblju -straha nema!

Vlad vrati se!!!

Uhljebe na ulicu!!!!!

Evo malo skrivene medvjeđe divergencije na DJI indexu. Ona je također vidljiva i na ROC i MACD oscilatoru, divergencija se poništava skokom DJI preko 9000 bodova.
Skrivena medvjeđa divergencija je također vidljiva i na Crobex-u, IGH, Atgr, Koei, Dlkv, Ingr…
Pozdrav.

a da mi prvo napravimo neki vrh, pa onda o toj divergenciji?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Brankice nisi u pravu. Evo ti bikovska divergencija i skrivena medvjeđa pa usporedi.

Je, apsolutno ste u pravu a ja sam u krivu i ispričavam se. Valjda me ovo sunce lupilo.Il je to bil gemišt?
Najte kaj zameriti

New Report

Close