kakav praznik za živce.. nema trgovanja 4 dana….
Nego, malo amaterske TA, pa kako bude.. Kome se ne sviđa ne mora čitati, a na ocjene se ne obazirem….
SP500 probio potvrđenu padajuću trendline dugu 6 mjeseci, i to sa nekim porastom volumena. Ako se ne vrate ispod, ode to gore na 875 (otpor) gdje se 2x odbio krajem prvog i početkom drugog mjeseca, dok je pokušavao prekinuti silaznu putanju. Ako i to probije, slijedeći stop bi bio oko 935 (vrh prethodne uzlazne putanje). A ako i to probije imamo higher high i ostaje samo higher low za nakrcati se do grla (tko već nije, poput mene)…
Dax sa još prostora za rasti barem do 4690 (prethodni vrh), a iza toga gornji rub kanala u kojem je zadnjih 6 mjeseci, na cca 4740 (ovaj target uzeti sa barem +-5%). Volumen zadnji dan trgovine ništa posebno.
Grobi. hmmm. Približio se 50% retracementa zadnjeg pada (po mome 1560). volumen prosječan. Tu je i neki slabi padajući trendline, pa ako probije oboje, slijedeća stanica možda između 1635 i 1660? (slijedeći nivo retracementa po fibo 62% ili klasični 66%)?
komentari dobrodošli, može i na PM.
Samo je bog danas spriječio hrvate da ne srljaju,jer baš danas bi panikus kešius homo sapiens navalili na kupnju.Daklem,na spx skrivene divergencije nema samo obična vulgaris.
Samo je bog danas spriječio hrvate da ne srljaju,jer baš danas bi panikus kešius homo sapiens navalili na kupnju.Daklem,na spx skrivene divergencije nema samo obična vulgaris.
slazem se.
sreca pa se ne dela.
Vlad je točno prije pet tjedana prognozirao peto tjedni rast, Vlad čestitam!
I sve najbolje svima.
Predvidio je moj k.uac, a rekao drugi k.uac.
dobro ti je reko Valentin, nije lijepo lagati na Veliki Petak [lol]
Evo malo skrivene medvjeđe divergencije na DJI indexu. Ona je također vidljiva i na ROC i MACD oscilatoru, divergencija se poništava skokom DJI preko 9000 bodova.
Skrivena medvjeđa divergencija je također vidljiva i na Crobex-u, IGH, Atgr, Koei, Dlkv, Ingr…
Pozdrav.
kakav praznik za živce.. nema trgovanja 4 dana….
Nego, malo amaterske TA, pa kako bude.. Kome se ne sviđa ne mora čitati, a na ocjene se ne obazirem….
Kolega u potpunosti se slazem sa vama, takoder vjerujem i nadam se da ce odraditi do 62% retracementa. Prema cjenovnom kanalu bi se i moglo realizirati.
Glede indeksa straha iliti VIX-a, ukoliko probije u sljedećim danima otpor 37, moguća je sljedeća razina na 20, a svi znamo što bi to značio za dionice. Ako je istina što se priča, a ne volim bajke, ovo mi se čini vrlo realnim.
Glede indeksa straha iliti VIX-a, ukoliko probije u sljedećim danima otpor 37, moguća je sljedeća razina na 20, a svi znamo što bi to značio za dionice. Ako je istina što se priča, a ne volim bajke, ovo mi se čini vrlo realnim.
na koliko ti otprilike predvidas crobex ako VIX dodje na 20?
Nemam pojma, ti što misliš?
Pitanje je otvoreno da li će VIX probiti 37, moguće je da i ne.