Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pitanje za kesolovce, gdje ce biti Crobex kad SP uhvati Target?

bit će goooooore [lol]

I'LL BE BACK

Alo ekipa…jel sutra rade ameri…ili imaju istrn holidejs?

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

koliko mi je poznato ne rade..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Kak ste sad svi pametni i lukavi a zaboravljate našeg čarobnjaka Merlina, koji je ste to vidio u svojoj čarobnoj kugli.
Baš mi fali onaj njegov………..buuuuuuuuuuuuuuu..ll, gdje je, ne piše baš u zadnje vrijeme [smiley]

Kak ste sad svi pametni i lukavi a zaboravljate našeg čarobnjaka Merlina, koji je ste to vidio u svojoj čarobnoj kugli.
Baš mi fali onaj njegov………..buuuuuuuuuuuuuuu..ll, gdje je, ne piše baš u zadnje vrijeme [smiley]

prodaje građevinare u tišini… tebi [lol]

I'LL BE BACK

Ma sjećam se da su se neki rugali kad je govorio buuuuuuuuuuuuu…l i te pihdarije, ni ja mu nisam iz početka vjerovao a bolje bi mi bilo da jesam.
A što se tiče prodaje meni bilo čega to je dosta teško jer sam ja konzervativni ulagač, pretežno u bankarski sektor, a na ostalima zaradim za vješalicu i tamno pivo [wink]

Pa ljudi nekoliko oscilatora je probilo dvogodišnji padajuci trend i okrenuli si prema gore,o cemu mi više ovdje pricamo, o kakvom padu..
to da će padati možete si prevesti kao šijo mi ga đure [lol]

pa zato i gledamo jel ovo 2 val ili je ovo samo jos jedan odbijanac na fibbo 50% u prvom valu padajuceg trenda.
[/quote]

Tigruse, odlično ti je proročanstvo, eto nas na 1552[lol]

ivil spekjulejtor veli ak se probije 827 na SPeu da se ide jako gore. Jučer su se od toga odbili prema dole i pred kraj opet krenuli u napad. Danas su ga satrali odmah na početku. Baš me zanima kaj bu bilo iz svega toga. Ameri već dulje vrijeme djeluju močno. A nama na nekim dionicama polako upadaju mirovinci.
[/quote]

Najbolje od svega je to kaj svi oni koji su se "kunuli u zlog spekulatora" sad ne dozvoljavaju nikakav rast, pišu za njega da nema pojma itd itd..
A ja cu ti reci zašto..zato kaj su prodali na dnu i sad nikak da dočekaju korekciju da udju, inace da su u dionicama, dnevno bi vidio milijun grafova za gore.
[/quote]

Procjene analitičara kao i zadnje procjene MMF-a od prije neki dan govore da će oporeavak realnog gospodarstva kao i kraj recesije nastupiti najkasnije u prvom kvartalu 2010, a opće je znano da burze prije kraja recesije reagiraju minimalno 6 do 9 mjeseci prije. E pa sada onda računajte kada bi trebao započeti uzlazni trend i doći ćete do zaključka da je on već započeo prije par tjedana. To što kod nas još uvijek dionice ne prate takvom silinom taj uzlazni trend kao što je to slučaj u Americi i Evropi kolega Simke je vrlo lijepo objasnio. No vlak svakim danom je sve dalje i mnogi gledaju kako odlazi.
Evo kao dokaz što se događa u Americi. Dionice luduju i lete u zrak:

http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region1.html

[/quote]

Lijepo rečeno prijatelju, samo što kod nas vele naši vrli političari recesija još nije došla.
Link: ( http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=f63d692f-c92b-4a46-9b0e-d0f2da2dfeae ). Dolazi tek na jesen kada lišće požuti, a dokle će trajati to opet ovisi o vrlim riječima naših političara, tako da ovo tvoje ne pije vodu.
LP tebi i ekipi !!
[/quote]
…kao što smo si prije nekoliko mjeseci čupali kosu, čudeći se kako ne pratimo nikoga u rastu a pratimo sve kada padaju, onda je još uvijek mjesto OPREZU…dobro došlo…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Evo još dvije metode, koje daju isti rezultat:

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Na 2000 kao što sam već napisao. Kešolovci čekaju ht na 135, sretno im bilo.

Vlad je točno prije pet tjedana prognozirao peto tjedni rast, Vlad čestitam!

I sve najbolje svima.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Vlad je točno prije pet tjedana prognozirao peto tjedni rast, Vlad čestitam!

I sve najbolje svima.

Mene zanima što si ti predvidio?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Inače, uglavnom čitam forum i pamtim tko što priča, nigdje, ali baš nigdje Vlad111 nije rekao da će biti 5-tjedni rast. Koliko se sjećam, jedna od izjava je bila da će jedan rast (nije naglasio koji) potrajati puno duže.

Laganje je grijeh, nikica. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close