Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@guverner

Na tjednim oscilatorima je bila divergencija ,na dnevnim, na kojim hoćeš i svi koji promatraju tehničku i cijeli dan provode čitajuci o njoj i pisuci gluposti, za mene diabole kakvih nema ako nisu ušli na te signale, crobex cca 1300. A ja cu vam reci zašto…zato jer vjeruju tipu koji ce ih nauciti kako da trejdaju hihihih. Svi su ostali u novčekima, a meni nije jasno da se nitko nije zapitao zar nije malo čudno da svi u kešu a ceka se pad..
Upamtite da oscilatori mogu biti u prekupljenom području mjesecima, pa crobex je bio 2006. i 2007. u prekupljenom području.
ekipa gleda minutne grafove i traži mačka u vreci ili kako bi njihov idol rekao "mačka u đaku"..
Pa te minutne grafove ne koriste ni forex trejderi, ali njih veseli kaj dax pao 3 boda ili je narasao 5..ili zamisli ima šampon napravljen u 20 minuta pa navijaju da padne 5 bodova..
Sve skupa hrpa luzera na čelu sa "geđom".

Sinke, ako crobex ode ispod 1350 ide dole do 1000.
ne zezam se.

bitno je da se u slijedecim danima odbije od jedne od slijedecih razina
1350, 1400, 1450.
odbijanac od bilo koje znacio bi da smo u 2 valu – rastucem valu.
[/quote]

Tigrus reko sam svoje , budete vidli

A ako se odbio od 1480?

@guverner

Na tjednim oscilatorima je bila divergencija ,na dnevnim, na kojim hoćeš i svi koji promatraju tehničku i cijeli dan provode čitajuci o njoj i pisuci gluposti, za mene diabole kakvih nema ako nisu ušli na te signale, crobex cca 1300. A ja cu vam reci zašto…zato jer vjeruju tipu koji ce ih nauciti kako da trejdaju hihihih. Svi su ostali u novčekima, a meni nije jasno da se nitko nije zapitao zar nije malo čudno da svi u kešu a ceka se pad..
Upamtite da oscilatori mogu biti u prekupljenom području mjesecima, pa crobex je bio 2006. i 2007. u prekupljenom području.
ekipa gleda minutne grafove i traži mačka u vreci ili kako bi njihov idol rekao "mačka u đaku"..
Pa te minutne grafove ne koriste ni forex trejderi, ali njih veseli kaj dax pao 3 boda ili je narasao 5..ili zamisli ima šampon napravljen u 20 minuta pa navijaju da padne 5 bodova..
Sve skupa hrpa luzera na čelu sa "geđom".

Sinke, ako crobex ode ispod 1350 ide dole do 1000.
ne zezam se.

bitno je da se u slijedecim danima odbije od jedne od slijedecih razina
1350, 1400, 1450.
odbijanac od bilo koje znacio bi da smo u 2 valu – rastucem valu.
[/quote]

Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...

cini se da se ipak odbio od 1480

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Pa ljudi nekoliko oscilatora je probilo dvogodišnji padajuci trend i okrenuli si prema gore,o cemu mi više ovdje pricamo, o kakvom padu..
to da će padati možete si prevesti kao šijo mi ga đure [lol]

Pa ljudi nekoliko oscilatora je probilo dvogodišnji padajuci trend i okrenuli si prema gore,o cemu mi više ovdje pricamo, o kakvom padu..

pa zato i gledamo jel ovo 2 val ili je ovo samo jos jedan odbijanac na fibbo 50% u prvom valu padajuceg trenda.

pa zato i gledamo jel ovo 2 val ili je ovo samo jos jedan odbijanac na fibbo 50% u prvom valu padajuceg trenda.
[/quote]

Tigruse, odlično ti je proročanstvo, eto nas na 1552[lol]

ivil spekjulejtor veli ak se probije 827 na SPeu da se ide jako gore. Jučer su se od toga odbili prema dole i pred kraj opet krenuli u napad. Danas su ga satrali odmah na početku. Baš me zanima kaj bu bilo iz svega toga. Ameri već dulje vrijeme djeluju močno. A nama na nekim dionicama polako upadaju mirovinci.

I'LL BE BACK

Koji oscilatori su probili dvogodisnji padajuci trend ? 10 dnevni pomicni presjek je jedva presjekao 50 dnevni, sto se isto dogodilo i tijekom prethodnog rasta od prosinaca i gdje smo zavrsili iza toga ? Na 1239. Ne tvrdim da nece jos nesto rasti, ali tvrditi sa tako velikom smionoscu da nema sanse za kasniji pad sa oscilatorima kakvi su danas, ravno je gluposti. [thumbsup]

[/quote]

Tigruse, odlično ti je proročanstvo, eto nas na 1552[lol]

ivil spekjulejtor veli ak se probije 827 na SPeu da se ide jako gore. Jučer su se od toga odbili prema dole i pred kraj opet krenuli u napad. Danas su ga satrali odmah na početku. Baš me zanima kaj bu bilo iz svega toga. Ameri već dulje vrijeme djeluju močno. A nama na nekim dionicama polako upadaju mirovinci.
[/quote]

Patkice, sad smo na fibbo 50%.

fibbo 50% = 1560 bodova.

cudno jel da?
[proud]

Ako se probiju ključne razine na 835-850 imamo novi bull move, jači, jer prema svim indikatorima ako smo u bearu i dalje, trebali bi se odbit prema dolje od ovog otpora na cca 840.

Kako sada stvari stoje, čini se da je bear market iza nas !
Da li ulazimo u horizontalno gibanje u kanalu to ćemo vidjeti, vrlo vjerojatno,
čak možda novi bull market, manje vjerojatno …

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Ako se probiju ključne razine na 835-850 imamo novi bull move, jači, jer prema svim indikatorima ako smo u bearu i dalje, trebali bi se odbit prema dolje od ovog otpora na cca 840.

prije bi rekao da je prvi val padajuceg trenda iza nas i da smo usli u drugi val istog bear marketa.

trend ce odrediti finansijska izvijesca u USA sljedeci tjedan i to je to ako izvjesca budu dobra mi potezemo gore,ako budu losa padamo mi kao i cijeli svijet i to je to,kad su su JPmorgan i citygroup navijestili da nebi trebali vise pomoc drzave,i ovo je krenulo gore,ako se to i potvrdi moze se reci da je bull poceo,ako to padne u vodu tad tigrusova teorija drzi vodu i to je to…. [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

prije bi rekao da je prvi val padajuceg trenda iza nas i da smo usli u drugi val istog bear marketa.
[/quote]

ovo je moguće!
slažem se da je od 1500 do 650 bilo A
sad ide b do cca 1200
i onda c do ???
ovakva varijanta je moguca!

New Report

Close