@guverner
Na tjednim oscilatorima je bila divergencija ,na dnevnim, na kojim hoćeš i svi koji promatraju tehničku i cijeli dan provode čitajuci o njoj i pisuci gluposti, za mene diabole kakvih nema ako nisu ušli na te signale, crobex cca 1300. A ja cu vam reci zašto…zato jer vjeruju tipu koji ce ih nauciti kako da trejdaju hihihih. Svi su ostali u novčekima, a meni nije jasno da se nitko nije zapitao zar nije malo čudno da svi u kešu a ceka se pad..
Upamtite da oscilatori mogu biti u prekupljenom području mjesecima, pa crobex je bio 2006. i 2007. u prekupljenom području.
ekipa gleda minutne grafove i traži mačka u vreci ili kako bi njihov idol rekao "mačka u đaku"..
Pa te minutne grafove ne koriste ni forex trejderi, ali njih veseli kaj dax pao 3 boda ili je narasao 5..ili zamisli ima šampon napravljen u 20 minuta pa navijaju da padne 5 bodova..
Sve skupa hrpa luzera na čelu sa "geđom".
Sinke, ako crobex ode ispod 1350 ide dole do 1000.
ne zezam se.
bitno je da se u slijedecim danima odbije od jedne od slijedecih razina
1350, 1400, 1450.
odbijanac od bilo koje znacio bi da smo u 2 valu – rastucem valu.
[/quote]
Tigrus reko sam svoje , budete vidli
A ako se odbio od 1480?
@guverner
Na tjednim oscilatorima je bila divergencija ,na dnevnim, na kojim hoćeš i svi koji promatraju tehničku i cijeli dan provode čitajuci o njoj i pisuci gluposti, za mene diabole kakvih nema ako nisu ušli na te signale, crobex cca 1300. A ja cu vam reci zašto…zato jer vjeruju tipu koji ce ih nauciti kako da trejdaju hihihih. Svi su ostali u novčekima, a meni nije jasno da se nitko nije zapitao zar nije malo čudno da svi u kešu a ceka se pad..
Upamtite da oscilatori mogu biti u prekupljenom području mjesecima, pa crobex je bio 2006. i 2007. u prekupljenom području.
ekipa gleda minutne grafove i traži mačka u vreci ili kako bi njihov idol rekao "mačka u đaku"..
Pa te minutne grafove ne koriste ni forex trejderi, ali njih veseli kaj dax pao 3 boda ili je narasao 5..ili zamisli ima šampon napravljen u 20 minuta pa navijaju da padne 5 bodova..
Sve skupa hrpa luzera na čelu sa "geđom".
Sinke, ako crobex ode ispod 1350 ide dole do 1000.
ne zezam se.
bitno je da se u slijedecim danima odbije od jedne od slijedecih razina
1350, 1400, 1450.
odbijanac od bilo koje znacio bi da smo u 2 valu – rastucem valu.
[/quote]
cini se da se ipak odbio od 1480
Pa ljudi nekoliko oscilatora je probilo dvogodišnji padajuci trend i okrenuli si prema gore,o cemu mi više ovdje pricamo, o kakvom padu..
to da će padati možete si prevesti kao šijo mi ga đure [lol]
Pa ljudi nekoliko oscilatora je probilo dvogodišnji padajuci trend i okrenuli si prema gore,o cemu mi više ovdje pricamo, o kakvom padu..
pa zato i gledamo jel ovo 2 val ili je ovo samo jos jedan odbijanac na fibbo 50% u prvom valu padajuceg trenda.
pa zato i gledamo jel ovo 2 val ili je ovo samo jos jedan odbijanac na fibbo 50% u prvom valu padajuceg trenda.
[/quote]
Tigruse, odlično ti je proročanstvo, eto nas na 1552[lol]
ivil spekjulejtor veli ak se probije 827 na SPeu da se ide jako gore. Jučer su se od toga odbili prema dole i pred kraj opet krenuli u napad. Danas su ga satrali odmah na početku. Baš me zanima kaj bu bilo iz svega toga. Ameri već dulje vrijeme djeluju močno. A nama na nekim dionicama polako upadaju mirovinci.
Koji oscilatori su probili dvogodisnji padajuci trend ? 10 dnevni pomicni presjek je jedva presjekao 50 dnevni, sto se isto dogodilo i tijekom prethodnog rasta od prosinaca i gdje smo zavrsili iza toga ? Na 1239. Ne tvrdim da nece jos nesto rasti, ali tvrditi sa tako velikom smionoscu da nema sanse za kasniji pad sa oscilatorima kakvi su danas, ravno je gluposti. [thumbsup]
[/quote]
Tigruse, odlično ti je proročanstvo, eto nas na 1552[lol]
ivil spekjulejtor veli ak se probije 827 na SPeu da se ide jako gore. Jučer su se od toga odbili prema dole i pred kraj opet krenuli u napad. Danas su ga satrali odmah na početku. Baš me zanima kaj bu bilo iz svega toga. Ameri već dulje vrijeme djeluju močno. A nama na nekim dionicama polako upadaju mirovinci.
[/quote]
Patkice, sad smo na fibbo 50%.
fibbo 50% = 1560 bodova.
cudno jel da?
[proud]
Ako se probiju ključne razine na 835-850 imamo novi bull move, jači, jer prema svim indikatorima ako smo u bearu i dalje, trebali bi se odbit prema dolje od ovog otpora na cca 840.
Kako sada stvari stoje, čini se da je bear market iza nas !
Da li ulazimo u horizontalno gibanje u kanalu to ćemo vidjeti, vrlo vjerojatno,
čak možda novi bull market, manje vjerojatno …
Ako se probiju ključne razine na 835-850 imamo novi bull move, jači, jer prema svim indikatorima ako smo u bearu i dalje, trebali bi se odbit prema dolje od ovog otpora na cca 840.
prije bi rekao da je prvi val padajuceg trenda iza nas i da smo usli u drugi val istog bear marketa.
trend ce odrediti finansijska izvijesca u USA sljedeci tjedan i to je to ako izvjesca budu dobra mi potezemo gore,ako budu losa padamo mi kao i cijeli svijet i to je to,kad su su JPmorgan i citygroup navijestili da nebi trebali vise pomoc drzave,i ovo je krenulo gore,ako se to i potvrdi moze se reci da je bull poceo,ako to padne u vodu tad tigrusova teorija drzi vodu i to je to…. [thumbsup]
prije bi rekao da je prvi val padajuceg trenda iza nas i da smo usli u drugi val istog bear marketa.
[/quote]
ovo je moguće!
slažem se da je od 1500 do 650 bilo A
sad ide b do cca 1200
i onda c do ???
ovakva varijanta je moguca!