@mrgude,
kako pišeš da bi "po svim pravilima trebalo ići GORE", a post iznad donosiš graf za dolje? E sad… Trebalo bi i neke argumente… ili bar da se odlučiš. nhf
Da se ne ponavljam prijatelju. Na našem tržištu može jedno i drugo, prvo gore pa onda dole (nacrtano) ali ipak zavisi od mnogo drugih faktora kako si i sam naveo a najvažniji po meni su oni koji rade čini mi se do 22,30 h. Još važnije je što se bude vidjelo tijekom noći, odnosno prije otvaranja naše burze. Ranije sam već spominjao .. nemamo auto industriju i ine firme u rasulu kao USA ali pokrivalo za glavu imamo. Ako padnu oni, razlog, padamo i mi. Netko lijepe hrpe slaže a netko kraj s krajem sklapa. Jedino što me muči je objašnjenj amera i evrope zašto su pale dionice a kod nas "Skliznuli smo 3%..ZAŠTO", ma mije ni bitno !!
LP
[/quote]
Samo da nadopunim. Evo jutarnja vijest na business.hr..upravo ono što sam rekao "Vlada je za loše stanje našla krivca u svjetskoj krizi koja Hrvatsku još nije ni taknula" Prava kriza će u Hrvatsku doći
tek u rujnu. Hrvatska nije u recesiji, "nego u nečem još gorem, u strukturalnoj krizi". "Recesija je za nas tema na razini plivadona, to je kao da nas boli glava. A strukturalna kriza je naš rak. Samo nekoliko izvađenih pasusa iz konteksta. … ili Kovačević Uglješi " E sad dečko moj, ako ćeš tako razmišljati, otići ćeš u još goru krizu". Govoreći pak o njegovu rebalansu proračuna, rekao je kako to nije rebalans, "nego dirkanje proračuna – uzmeš nešto malo od nečega što ni nemaš".
LP svima !!
@ skovacin
svaka čast za knjigu.
zašto ovdje više ne piše niti jedan "slavan" tehničar?
molim nekog da mi nabaci graf za SP500 za zadnjih 6 mjeseci, samo sa volumenima.
TIA.
mozda crtaju grafove rastuceg trenda…
molim nekog da mi nabaci graf za SP500 za zadnjih 6 mjeseci, samo sa volumenima.
TIA.
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=%5EGDAXI&t=3m&l=on&z=m&q=l&c=
jel se još nekom čini dubble bottom ? a cijelo vrijeme kontam da ide tripple…
gospodja brankica je juce rekla da bi se mogao odbiti od 1480 sto ostatak tehnike misli o tomu ??
slazem se s time, ali samo kraktorocno.
i to pod uvjetom da je taj odbijanac – B od 2 od (2).
i isao bi vjerojatno do 1520.
[/quote]
evo gospodo, crobex = 1522.
odbijanac do 1520 – prema prorocanstvu.
[thumbsup]
slazem se s time, ali samo kraktorocno.
i to pod uvjetom da je taj odbijanac – B od 2 od (2).
i isao bi vjerojatno do 1520.
[/quote]
evo gospodo, crobex = 1522.
odbijanac do 1520 – prema prorocanstvu.
[thumbsup]
[/quote]
tigrus ako kojim slucajem crob probije 1520 do gdje bi mu po tvom bio sljedeci target???
Na tjednim oscilatorima je bila divergencija ,na dnevnim, na kojim hoćeš i svi koji promatraju tehničku i cijeli dan provode čitajuci o njoj i pisuci gluposti, za mene diabole kakvih nema ako nisu ušli na te signale, crobex cca 1300. A ja cu vam reci zašto…zato jer vjeruju tipu koji ce ih nauciti kako da trejdaju hihihih. Svi su ostali u novčekima, a meni nije jasno da se nitko nije zapitao zar nije malo čudno da svi u kešu a ceka se pad..
Upamtite da oscilatori mogu biti u prekupljenom području mjesecima, pa crobex je bio 2006. i 2007. u prekupljenom području.
ekipa gleda minutne grafove i traži mačka u vreci ili kako bi njihov idol rekao "mačka u đaku"..
Pa te minutne grafove ne koriste ni forex trejderi, ali njih veseli kaj dax pao 3 boda ili je narasao 5..ili zamisli ima šampon napravljen u 20 minuta pa navijaju da padne 5 bodova..
Sve skupa hrpa luzera na čelu sa "geđom".
@guverner
Na tjednim oscilatorima je bila divergencija ,na dnevnim, na kojim hoćeš i svi koji promatraju tehničku i cijeli dan provode čitajuci o njoj i pisuci gluposti, za mene diabole kakvih nema ako nisu ušli na te signale, crobex cca 1300. A ja cu vam reci zašto…zato jer vjeruju tipu koji ce ih nauciti kako da trejdaju hihihih. Svi su ostali u novčekima, a meni nije jasno da se nitko nije zapitao zar nije malo čudno da svi u kešu a ceka se pad..
Upamtite da oscilatori mogu biti u prekupljenom području mjesecima, pa crobex je bio 2006. i 2007. u prekupljenom području.
ekipa gleda minutne grafove i traži mačka u vreci ili kako bi njihov idol rekao "mačka u đaku"..
Pa te minutne grafove ne koriste ni forex trejderi, ali njih veseli kaj dax pao 3 boda ili je narasao 5..ili zamisli ima šampon napravljen u 20 minuta pa navijaju da padne 5 bodova..
Sve skupa hrpa luzera na čelu sa "geđom".
Sinke, ako crobex ode ispod 1350 ide dole do 1000.
ne zezam se.
bitno je da se u slijedecim danima odbije od jedne od slijedecih razina
1350, 1400, 1450.
odbijanac od bilo koje znacio bi da smo u 2 valu – rastucem valu.