Ovdje upišite svoj komentar…
Evo komentara za INGRU i IGH. Kretanje po kanalu.
Korekcija i primjedbe poželjne !!
Po svim pravilima trebalo bi ići GORE, ali više ne vjerujem u vilenjake zato sam nacrtao silazni trend !!
Korekcija i primjedbe poželjne !!
a što ako ne bude tako?
Jesu li ti ovo valovi EWT? Ako jesu, koji je onda ovo tip korekcije nakon 5. vala? Ako je korekcija, išla bi A-B-C. Ova tvoja projekcija možda bi se nekako mogla uklopiti samo u irregular, ako i u to… Na čemu temeljiš to daljnje kretanje i strelice u nekoliko smjerova? Trebalo bi uzeti i više drugih faktora, promet pri proboju otpora barem… itd.
Lijepo crtaš. Nhf [wink]
a što ako ne bude tako?
Jesu li ti ovo valovi EWT? Ako jesu, koji je onda ovo tip korekcije nakon 5. vala? Ako je korekcija, išla bi A-B-C. Ova tvoja projekcija možda bi se nekako mogla uklopiti samo u irregular, ako i u to… Na čemu temeljiš to daljnje kretanje i strelice u nekoliko smjerova? Trebalo bi uzeti i više drugih faktora, promet pri proboju otpora barem… itd.
Lijepo crtaš. Nhf [wink]
[/quote]
Ma Tony sve 5 ali kako sam rekao ne vjerujem u vilenjake. Ameri okrenu future u crveno i mi idemo dole, oni naravno kao i ostali dio evrope završi u debelom plusu. Sutra po svemu sudeći idemo gore, no što ako ameri dobiju lošu vijest i opet pocrvene…i mi ćemo opet dole. Tako da ovo što sam pokušao nacrtati, tražim mišljenja i korekturu ne sebi nego svima koje bi to moglo interesirati te bi bilo shodno da se svi uključe i daju svoje viđenje, ispravke idr.
Hvala !!
@mrgude,
kako pišeš da bi "po svim pravilima trebalo ići GORE", a post iznad donosiš graf za dolje? E sad… Trebalo bi i neke argumente… ili bar da se odlučiš. nhf
@mrgude,
kako pišeš da bi "po svim pravilima trebalo ići GORE", a post iznad donosiš graf za dolje? E sad… Trebalo bi i neke argumente… ili bar da se odlučiš. nhf
Da se ne ponavljam prijatelju. Na našem tržištu može jedno i drugo, prvo gore pa onda dole (nacrtano) ali ipak zavisi od mnogo drugih faktora kako si i sam naveo a najvažniji po meni su oni koji rade čini mi se do 22,30 h. Još važnije je što se bude vidjelo tijekom noći, odnosno prije otvaranja naše burze. Ranije sam već spominjao .. nemamo auto industriju i ine firme u rasulu kao USA ali pokrivalo za glavu imamo. Ako padnu oni, razlog, padamo i mi. Netko lijepe hrpe slaže a netko kraj s krajem sklapa. Jedino što me muči je objašnjenj amera i evrope zašto su pale dionice a kod nas "Skliznuli smo 3%..ZAŠTO", ma mije ni bitno !!
LP
Deca, imamo sledeću situaciju na Igehau. Divergencija na MACD histogramu u odnosu na cijenu, na slici označeno sa bijelim crtama nam govori da je vjerovatan pad jer obično u ovakvim situacijama snaga indikatora prevlada snagu cijene.Drugi znak je on-neck pattern koji se javlja kad ovaj zeleni kendl ne može preći u trejding rendž od dana prije, tako da signalizira vjerovatan nastavak dauntrenda. Treći indikator je fast stohastik koji će vjerovatno sutra dati sell signal.
Osim ako neće
Da bi crobex sada pozelenio ameri moraju najmanje 2 dana za redom biti zeleni
i to bez kolebanja…to se odnosi i na futurese tijekom dana kada europa trguje .
Ako futuresi danas krenu u blago crvenilo crobex neće trzati na sinoćnji pozitivan kraj trgovanja u amera..(več viđeno…)— opet se osluškuje i čeka.
Fora kak su svi ispljuvali moj post u trenutku kada su se fjučrsi crvenili 1,3…
A eto…ameri u zelenom završili…
Fora…
Ali mani sad to…
Imam pitanje za tehničare pa ako netko ima volje da mi pomogne odgovorom…
Kako to da, u ovome trenutku, fjučrsi na SP500 tuku taman po prilici u brojku koju SP500 treba probiti da bi na neki način potvrdio proboj trenutno aktualnog silaznog cjenovnog kanala…
Zašto su fjučrsi taman baš toliko…zašto ne bacaju preko…
Na cca 833 nema nikakvih otpora…koliko mi je poznato…zašto fjučrsi baš bacaju do tamo…
Ako ameri zeknu čitavu kuglu i krenu se danas zeleniti…
Onda je tvoj graf na tragu scenarija koji bi se mogao odigrati…odnosno graf ti trenutno čini mi se igra igru…
Jer kak to meni sad zgleda radi se obrnuti hedendšoulders. A 1480 mi izgleda važan za odbijanac, a onda ak ode preko 1550 target je 1800.To sve govorim ak se dogodi ovaj manji obrnuti h&s. A u nastajanju je i jedan veliki.Taj bi mogel daleko dogurati
aj bubni graf sa ta dva H&S, da vidim kak mislis da bi moglo ici…
[/quote]
Evo gospon tigrus, snimila sam vam ovu manju verziju, još moram veću. Naravno ovdje se radi o mogućem h&s ako se odbijemo od 1480 i probijemo linju vrata na 1550. Makar postoji i mogućnost da se i ne odbijemo od 1480 nego od niže i probijemo 1550 i realiziramo taj h&s.Bumo videli, rekli bi slepci
[/quote]
[/quote]
Ako može neki graf za Ingru…hvala…
Može i na PM…linije otpora i potpore te mogućnost rasta…tehnički gledano…
Hvala…
dobro onda, bilo bi super kad bi se to dogodilo….
ingra – 47kn – ulaz
[/quote]