Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Meni su danas fjučrsi vrlo sramežljivi…
Možda je ipak sotomaic postala dobar graf…
Kud ja uđem tu više ni trava ne raste...
Ako danas crobex zavrsi ispod 1445 imamo negativnu divergenciju na MACD-u, što bi značilo korekciju.
Ispravite me ako griješim
Nije bolest sve što boli
Ako danas crobex zavrsi ispod 1445 imamo negativnu divergenciju na MACD-u, što bi značilo korekciju.
Ispravite me ako griješim
…jesi li mislio na 1545?
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...
…bilo bi fer da na kraju podsjevačkih komentara cijenjeni kolege napišu i koliko su u minusu…ili u plusu-AKO JESU…HVALA…
a ti bi vjerovao iznosima koje bi pojedini stavili??
[/quote]
…ja bi vjerovao a ako lažu SEBI LAŽU… ja sam sada na -37%…eto…a bio sam i na -50…
pametan čovjek vidi zlo i skloni se...
Ispričavam se. Na 1540
da, malo mi je čudno ono bilo. s&p se odbio od 829 i ide, ide, ajde gurajmo svi skupa
ma kakav cash-r-a, 100% in
Kada se već priča o optimizmu. Jel se tko slaže sa ovim obrnutim H&S.
DAX bi mogao u 4 valu dostici otprilike 46.. , a onda slijedi 5 val. Moguce formiranje double zigzag cetvorke.
Crobex slučajnosti.
Kolega ispričavam se što koristim vašu sliku ali što mislite da li se formira obrnuti h&s. Lijevo rame u prosincu na 1503, glava u veljači na 1250 i sada nam fali desno rame-možda na 1330. Evo na glas razmišljam pa ako ima tko komentar …….:)
Mean people suck and nice people swallow!
Kolega je dobro primjetio na daxu. Ako malo bolje pogledaš na svim važnijim svjetskim indexima formira se obrnuti H&S – pa nije valjda, da nigdje neće uspjet. Koliko znam samo 4% H&S ne uspjeva pa sada zamisli kolike su šanse, da sve poleti.
quo,
Kolega je dobro primjetio na daxu. Ako malo bolje pogledaš na svim važnijim svjetskim indexima formira se obrnuti H&S – pa nije valjda, da nigdje neće uspjet. Koliko znam samo 4% H&S ne uspjeva pa sada zamisli kolike su šanse, da sve poleti.
nego sta nego ce uspjeti … kako je krenulo – mogao bi dobro potegnuti!
Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.