Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INGR 60 min.

Aha, dobro je. Znači treba kupiti INGRU. Hvala na informaciji!

INGR 60 min.

Aha, dobro je. Znači treba kupiti INGRU. Hvala na informaciji!
[/quote]

Ako pregrijani oscilatori znače da treba kupovati, onda si u pravu [thumbsup]

Jedno su želje, a drugo je realnost.

Nemoj se Plutone ljutiti, ali ona linija unazad mi je bila vrlo smiješna. Ne mogu si pomoći, jer kad pogledaš stvarno ispada blesavo i aljkavo napravljeno. [smiley]

Ali evo da ne kritiziram samo i ja ću nacrtati što ja mislim. Primjeti malo sukladnost pojedinih valova.

P.S. Tehničari su sami sebe otjerali, jer su se redom u prognozama isfulali, a većina ih je propustila bilo šta zaraditi dok su čekali novu korekciju. To je njihov problem bio i ostao što znaju crtati samo kad pada. Zato bez ljutnje i otrovnih strelica…

kolega,sta mislis do koliko idemo???

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Hoćeš iskreno? Target je 1650 bodova, što će možda i obrnuti H&S odraditi, ali onda idemo u obranu 1000 bodova. Tada će biti odrađena velika 4.-orka. Odrada 3. vala je uvijek najduža, i u ovom slučaju se vidi da se to poklapa sa teorijom.

sp500 zavrsio iznad 835.
to bi kao trebala biti nekakva potvrda bull trenda.

ali DOW nije probio svoje otpore.
vidjeti cemo jos.

s obzirom na pregrijane oscilatore, prije bezglavog lupanja po asku,
trebalo bi pricekati hladenje istih.

PS. za "propustenim prilikama" jer ce dobrih prilika za zaradu biti svaka 3-4 tjedna.

@dodjoh

Po meni ima šanse ili 1600 ili 1700 (val A ili 1), pa ponovo korekcija (ali bez novog dna).
To je samo moje osobno mišljenje. A svatko neka sebi izgradi svoje.

Ne znam samo kako je moguće da je nekom postalo skupo kupovati sada (ili postalo povoljno za prodati), a nije bilo skupo za kupnju prije nekoliko mjeseci, da ne kažem prije godinu-dvije. Valjda su se bitno promijenili kriteriji, a izgubili osnovni ulagački koncepti. Kriza je već priličnu štetu nanijela, tako da je ovo bila svima dovoljna pouka. Ne treba se dalje iživljavati po leševima kao što neki i dalje po forumima rade…

Hoćeš iskreno? Target je 1650 bodova, što će možda i obrnuti H&S odraditi, ali onda idemo u obranu 1000 bodova. Tada će biti odrađena velika 4.-orka. Odrada 3. vala je uvijek najduža, i u ovom slučaju se vidi da se to poklapa sa teorijom.
[/quote]
Znaci ti se prijatelju slazes samnom da odradujemo 4 val iza kojeg slijedi 5-ica. Mozda nemam umjetnickih sklonosti pri crtanju grafa kako kolega hanger kaze, ali bit je u tome da se shvati sto je pjesnik htio reci. Pa sad dali linija ide previse unazad…sory hangar ali cilj mi je bio nacrtati je prema dolje. Kolega hangar, znaci tvoje misljenje je da smo odradili 5 val ?

Pa da pluton07, mislim da nema novog dna, ali moje ti mišljenje ništa ovdje ne vrijedi, uostalom tvoj frend Friseur zna puno bolje od mene. I lijepe analize crta. Čak je i uživo ljepši od mene.

Sigurno masno zarađuje kada tako svašta zna. Ali eto, nikako da ga poslušam…

Savjet: ako ste uvjereni da slijedi val 5 lijepo se povucite iz dionica, čuvajte novce i čekajte pad ispod 1000 bodova. Za to čak ne treba ni visiti po forumu cijele dane, samo tu i tamo baciš pogled…Ništa lakše! A sigurno nećeš izgubiti ni lipe ni grama živaca.

kako neće?

postoji i problem potencijalnog sloma živaca u cashu ako ugleda crobex, a počinje s 2 il 3 [lol]

kako neće?

postoji i problem potencijalnog sloma živaca u cashu ako ugleda crobex, a počinje s 2 il 3 [lol]

S obzirom da su neki izašli na Crobe sa koji počinje sa 5, slom živaca nije ni blizu, nego se ispija martini sa kišobrančićem. [thumbsup]

Pa da pluton07, mislim da nema novog dna, ali moje ti mišljenje ništa ovdje ne vrijedi, uostalom tvoj frend Friseur zna puno bolje od mene. I lijepe analize crta. Čak je i uživo ljepši od mene.

Ja cijenim tvoje misljenje, kao i misljenje svih ostalih na ovom forumu ukoliko prijateljski diskutiramo. Bilo bi mi drago da si u pravu, ali navesti cu ti razloge zbog cega mislim da je krivi count valova. Ukoliko mislis da se varam nitko sretniji ako mi objasnis zasto grijesim.
1. Europski indeksi trenutno odraduju veliku 4.
2. Zapoceli smo sa padom i valom 1 nekoliko mjeseci poslije njih, odradili smo korektivni val 2 zapocevsi u 4 mjesecu dok ga je dax zapoceo u 2. I onda smo najednom zapoceli 4 val u prosincu dok su oni odradivali 4.podval velike 3. Krenuli su u veliku 4, a mi smo vec odradili 5. Kako to da smo ih vremenski prestigli ? EWT nije samo broj valova i njihov odnos u velicini, nego mora imati i vremenski tijek.

Po meni ima šanse ili 1600 ili 1700 (val A ili 1), pa ponovo korekcija (ali bez novog dna).

Pa da pluton07, mislim da nema novog dna, ali moje ti mišljenje ništa ovdje ne vrijedi

hangeru dragi, za mene je vaše pisanje na ovoj temi, dobar indikator da je stiglo vrime za vanka izići
podsjetila bi vas na vaš post sa kraja godine gdje pljujete po onima koji su prognozirali pad
dali ste 99% točno predviđanje
bilo je 100%
100% netočno
s&p500 bi se moga namučiti dok se vrati na one razine

Ma hajde, Sakai, zar stvarno misliš da je netko ovdje sklon priznati da uopće može pogriješiti i da je stvarno pogriješio?

Svakom se dogodi da pogriješi. Međutim, negirati vlastite greške i ubjeđivati druge da upravo ti drugi griješe je ono što je zabrinjavajuće kod ljudi. Ali dobro, ovo je samo forum. Ovdje se kroz vrijeme može samo pokazati tko baljezgari. I to je sve. I nitkom ništa. Osim onima koji ulažu na temelju takvih baljezgarija.

evo mog vremenskog i visinskog targeta (označenog zelenim krugom) gdje bi se vrlo lako mogao naći S&P500. Vrijednost indeksa će proći bilo gdje unutar naznačenog polja, i to u zadanom vremenu.
Ovo nije garancija 100 %, ali je negdje između 90-99 %.

P.S. Tehnički prikaz za navedeno preskačem namjerno.
Pohvala ima sve manje, baljezgarija sve više
[/quote]

u prilogu, s&p500 onda i danas

New Report

Close