Medutim podval iv bio bi previse rastegnut u odnosu na kanal.
/quote]
možda da pogledaš taj graf u logaritamskoj skali? razlike u cijenama su velike, pa ak ništ drugo ovaj doljnji dio ti neće izgledati tak mali.
samo prijedlog – ne insinuiram ništa.
da se nadovežem: ta tvoja jedinica je dugačka oko 2000 bodova. ak bi htio jednu takvu peticu od 2000 bodova onda nam je kraj definitivno oko 0 ako ne i ispod.
Pocinjem sumnjati u ranije postan graf s izbrojanim valovima. Obzirom da smo stalno kasnili za njima pretpostavka je bila da je ovo podval iv od vala 3 buduci da su ga europski indeksi nedavno odradili i krenuli u val IV. Medutim podval iv bio bi previse rastegnut u odnosu na kanal. Dali je moguce da smo ih prestigli i ranije odradili val 3, te zapoceli korektivnu 4. Tigrus, sto mislis o ovakvom razvoju crobexa ? Ako se smijem mozda ponadati da bi Croman mogao dati svoj komentar ?
[lol] [lol]
Ovo me stvarno razveselilo! Dugo nisam ovako nešto vidio 🙂
I ja isto počinjem sumnjati u ranije postan graf s izbrojanim valovima. Ovaj mi je baš dobar!
Ja isto mislim da ćemo od petog mjeseca krenuti zapravo u prošlost i da ćemo valom 6 završiti zapravo na početku ožujka. Tako ćemo za europskim indeksima zaostati ne samo po cjenovnom pomaku i countu, već i vremenski!
[lol] [lol] Dajte se ljudi uozbiljite…
Da da crobi je iz ponora presao u lagani pad a sada prelazi u pozitivu. Takav je i srednjorocn trend amera i ostalih. Indicirane svjecice su dio "testiranja" trenda pa ih ima poprilicno jer je kod nas trziste iznimno slabasno proteklih mjeseci. Sve u svemu, tko ne vidi promjenu trenda…
A nasi tehnicari katastroficari se sad bave crtanjem up trenda a to je , priznat cete, strogo pov i zato se vise ne javljaju na forum.
Hvala im u ime onih kojima su sacuvali cash proteklih mjeseci.
Ovdje upišite svoj komentar…
ili mi se cini ili je stigao prvi tehnicar koji je iscrtao graf s uzlaznim trendom …. [thumbsup]
Ovdje upišite svoj komentar…
Uf koja pregrijanost Crobexa.
za plutona, crobex dnevni u log skali
Pocinjem sumnjati u ranije postan graf s izbrojanim valovima. Obzirom da smo stalno kasnili za njima pretpostavka je bila da je ovo podval iv od vala 3 buduci da su ga europski indeksi nedavno odradili i krenuli u val IV. Medutim podval iv bio bi previse rastegnut u odnosu na kanal. Dali je moguce da smo ih prestigli i ranije odradili val 3, te zapoceli korektivnu 4. Tigrus, sto mislis o ovakvom razvoju crobexa ? Ako se smijem mozda ponadati da bi Croman mogao dati svoj komentar ?
[lol] [lol]
I ja isto počinjem sumnjati u ranije postan graf s izbrojanim valovima. Ovaj mi je baš dobar!
Ja isto mislim da ćemo od petog mjeseca krenuti zapravo u prošlost i da ćemo valom 6 završiti zapravo na početku ožujka. Tako ćemo za europskim indeksima zaostati ne samo po cjenovnom pomaku i countu, već i vremenski!
[/quote]
Majstore, ja jos uvijek ucim i smatram se pocetnikom, ali sa sigurnoscu tvrdim da 5 val nije odraden svidalo se to tebi ili ne. Dali cemo rasti do petog mjeseca kako cinicno navodis ili duze nije bitno, u konacnici cemo opet silaznim putem. Meni nije intencija drucati, kao ni vrijedati ljude i njihov trud na ovom forumu. Nacrtaj ti graf kakav smatras da bi trebao biti pa onda se smij drugima. Takvi kao ti su i otjerali tehnicare koji su nesto pridonosili ovom forumu. Nisi nikad cuo za "soft skills" kompetencije, koje poznate firme u svijetu zahtjevaju pri zaposljavanju uz posjedovanje strucnih kompetencija, a jedna od njih je timski rad. Mozda ti nesto vidis sto ja ne i obrnuto. I da se na ovom forumu manje svadate i vrijedate jedan drugog, mozda bi lakse zajednicki dolazili do kvalitetnih rijesenja, koja bi svima koristila. [thumbsup]
Nemoj se Plutone ljutiti, ali ona linija unazad mi je bila vrlo smiješna. Ne mogu si pomoći, jer kad pogledaš stvarno ispada blesavo i aljkavo napravljeno. [smiley]
Ali evo da ne kritiziram samo i ja ću nacrtati što ja mislim. Primjeti malo sukladnost pojedinih valova.
P.S. Tehničari su sami sebe otjerali, jer su se redom u prognozama isfulali, a većina ih je propustila bilo šta zaraditi dok su čekali novu korekciju. To je njihov problem bio i ostao što znaju crtati samo kad pada. Zato bez ljutnje i otrovnih strelica…
[lol] [lol]
[/quote]
Samo mala konstatacija. Na ovom grafu je vidljivo da je u padajućem trendu svaki korektivni val bio 5 tjedana. Za sada smo odradili 4. AKo se povijest ponovi trebao bi biti još jedan tjedan rasta.