ajde neka tehnicari iznesu misljenje,znaci bez uvreda i afirmacijska ekipa i negacijska…da se ne vrijedjamo nego da vidimo kamo bi nas ovo moglo odvesti i svako sebi neka uzima garfove za koje misli da su dobri,za koji mjesec cemo vidjeti tko je bio u pravu, bi bilo dobro da se ova tema ipak vrati tehnicarima.. [thumbsup]
tigrus
ja sam se uglavnom koncentrirao na sp500.
i njega sam analizirao.
sredinom veljace je po mome zavrsio 4 val kao trokut i poceo je 5 val.
[/quote]
I taj 4.val je poceo u 10 mj, sto znaci da je trajao vise mjeseci kao i u slucaju dax-a i drugih europskih indeksa. Zasto onda mislis da 4.val crobex-a traje samo mjesec i pol dana. Moje uvjerenje je i dalje da se odraduje flat varijanta 4 vala.
ledo ide gore ?
peace
Oće li se taj GAP na Ledu popuniti, šta mislite?
da i ja sam skuzi gap na ledu,do korekcije ce vjerojatno doci,ali to moze biti samo jedan dan….moze i dulje u sto sumnjam..
Drugi DOW obrnuti H&S. Zanimljivo.
Drugi DOW obrnuti H&S. Zanimljivo.
Izgleda, da neće…sutra korekcija SP 500 na dole.
tigrus
ja sam se uglavnom koncentrirao na sp500.
i njega sam analizirao.
sredinom veljace je po mome zavrsio 4 val kao trokut i poceo je 5 val.
I taj 4.val je poceo u 10 mj, sto znaci da je trajao vise mjeseci kao i u slucaju dax-a i drugih europskih indeksa. Zasto onda mislis da 4.val crobex-a traje samo mjesec i pol dana. Moje uvjerenje je i dalje da se odraduje flat varijanta 4 vala.
[/quote]
expanded flat, pretpostavljam?
Tehničari ajd nabacite graf za BDI. Nekako mi smrdi da će uskoro okrenuti. [bye]
mislim da imas razvijen njuh
@kokolina
geometrijski kutevi predstavljaju 8 nivoa cijene neovisno o vremenu[/b][/u]. zato uvijek naglašavam da ne mogu dobiti vrijeme, iako sam (do sad) bila prilično točna što se cijene tiče.
50 % retracement zona radi se na potpuno drugačiji način, s drugim kutevima, a opet se vraćam na isto. Sve zajedno se poklapa sa Fibom i Elliottom.
Radila sam na nekoliko grafova (urednijih:)), ovaj postani dlkv je samo zbroj svega, da bar nekom slikom popratim tekst.
Zapravo se najviše oslanjam na square of nine.
Hvlala na komentaru
Imaš li svoje mišljenje o daljnjem razvoju?
kolegice, pogrešno. ganovi kutovi predstavljaju upravo cijenu kao funkciju vremena. a i svaki tzv.geometrijski kut predstavlja nagib pravca sastavljenog od točaka u ravnini cijena-vrijeme. i onda imate, kod različitih mjerila ili vremena ili cijene potpuno različite razine cijene za isti vremenski trenutak i isti kut (npr. 45°stupnjeva). a ispravna je samo jedna cijena za jedan kut i jedan trenutak.
[/quote]
Vlad, ako si vec odlucio napustiti forum, nije đentlmenski iza drugog nicka napadati damu.One analize koje si mi slao su ok, i hvala na tome.
Još jednom pohvala za kirurski precizan izlazak iz dlkv na cca 280.
Uostalom koliko sam citao ovaj forum, samo je croman najavio rast, a ti si ga popljuvao.
[/quote]
ja sam već napisala da nisam vlad, ali me moderator pobrisao. a najviše sam naučila od vlada i cromana, iz njihovih postova . i da, vlad mi dojavio ulaz i izlaz na dlkv, svaka mu čast. prvi put ulaz na 235, izlaz na 280, potom ulaz na 265,a izlaz na 350. nažalost, više ne mogu komunicirati s njim, a mail mi nije ostavio.