Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Double TOP je još u igri.

Crobex 60 min.

Dabl top više nije u igri [smiley]
[/quote]

Ipak je u igri. Pogledaj kako padamo od dnevnog maximuma.
[/quote]

Ipak stoji double TOP. Ipak Target 1320.

B. is back. [thumbsup]
[/quote]

aj malo pogledaj valove 1. i 4.,nesto ti ne stima [wink]
[/quote]

Nisam crtao valove, samo sam stavio stohastic.

S tehničkog stajališta stvari su poprilično jasne,međutim…

aj malo pogledaj valove 1. i 4.,nesto ti ne stima [wink]

He he he, pa zar jos nisi skuzio, pa ovdje na 90% grafova, nista ne stima. Crte se vuku od oka, kako kome pase. [lol] Nisam neki poznavao TA, ali ….

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Sa stajališta svijeća slična situacija,međutim…
divergencije baš i nema nešto u velikim količinama.

nisam primijetio da netko koristi ovaj alat na ovom forumu

[Kad je jučer prenio Reuters "i]After a meeting with President Barack Obama, JPMorgan Chase & Co’s (JPM.N) Chief Executive Jamie Dimon said that March was "a little tough" in comments to CNBC.[/i]" odmah sam mu povjerovao – jer sam takvo što i očekivao prije, ili kasnije. Tehničke je to čak učinjeno vrlo pomišljeno, u pravom trenutku.

Jedan od dva najbolja signala o stanju američke (i svjetske) privrede je kratkoročna kamatna stopa. Kad nastupi potržnja za novcem, znači da je nastupila potreba za nabavkama sirovina i materijala. To pak znači da će za par mjeseci nastupiti i potražnja za proizvodima. Implicite potražnja za novcem, dakle, par mjeseci prije izlaska iz krize, izazvati će rast kamatnih stopa.

A to se u Americi nije desili. Naprotiv, lagani impuls iz sječnja, veljače je jako oslabio. Sadašnjih bijednih 0,14% čak je osjetno niže i od bazične kamatne stope FED-a. ! ! !

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Drugi od dva najbolja signala …. je BADI

Niska elastičnost ponude brodskog prostora i visoka elastičnost potražnje za brodskim prostorom …. (više o tome, jako dobro, pisao je Petrov prije par dana).

Kao i kod kamatnih stopa i kod BAD-ija rast indeksa prethodi izlasku iz krize, jer potražnja za sirovinama i proizvodima raste nekoliko mjeseci unaprjed.

I opet, kao i kod kamate, to se nije desilo. Impuls iz sječnja, veljače je poprilično oslabio.

[Kad je jučer prenio Reuters "i]After a meeting with President Barack Obama, JPMorgan Chase & Co’s (JPM.N) Chief Executive Jamie Dimon said that March was "a little tough" in comments to CNBC.[/i]" odmah sam mu povjerovao – jer sam takvo što i očekivao prije, ili kasnije. Tehničke je to čak učinjeno vrlo pomišljeno, u pravom trenutku.

Jedan od dva najbolja signala o stanju američke (i svjetske) privrede je kratkoročna kamatna stopa. Kad nastupi potržnja za novcem, znači da je nastupila potreba za nabavkama sirovina i materijala. To pak znači da će za par mjeseci nastupiti i potražnja za proizvodima. Implicite potražnja za novcem, dakle, par mjeseci prije izlaska iz krize, izazvati će rast kamatnih stopa.

A to se u Americi nije desili. Naprotiv, lagani impuls iz sječnja, veljače je jako oslabio. Sadašnjih bijednih 0,14% čak je osjetno niže i od bazične kamatne stope FED-a. ! ! !

da,ali nema ni nagovjestaja ponovnog velikog potopa ili?misljenja sam da dolazi vrijeme stagnacije tj.kratkih valova u oba smijera…pa vas gospodin MMM zamoljavam za vase misljenje?

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

podijelio sam svima stotke pa i onima s kojima se ne slazem p koji maloumnik svima od reda stvlja jedinice,bolesno..

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Forumski manijak,eto tko.Ja iz principa ne ocjenjujem postove uopće.

Samo dragi Bog zna gdje će to završiti !!
Prepravke grafikona poželjne, također i sve kritike, pohvale zanemarite.

I very much love INGRA !!

….

da,ali nema ni nagovjestaja ponovnog velikog potopa ili?misljenja sam da dolazi vrijeme stagnacije tj.kratkih valova u oba smijera…pa vas gospodin MMM zamoljavam za vase misljenje?

Problem se može raščlaniti na tri razine, kratku, srednju i dugu. Na kratki nisu izvjena drastična propadanja indeksa. Na srednji rok, ako ne dođe do rasta kamata i BADI-a nema govora o izlasku iz bear-a. A to znači i prijetnju ponovnog testiranja zadnjih minimuma. Na dugi rok, ostavljam otvorene sve mogućnosti. Pratiti ćemo krtanja pa i zaključiti, na vrijeme.

New Report

Close