CROBEX
tehnički gledano slijedi američke indekse. Vjerojatno će tako biti i dalje.
Glavni problem kod Crobex-a, i ono po čemu se on drastično razlikuje od američkih indeksa je veličina prometa. Za svakog investitora preveliki problem je povlačenje novca. I par stotina tisuća kuna praktički je nemoguće izvući bez velikog rušenja cijene. A to nije dobro. Nitko se ne osjeća sigurnim u takvim uvjetima
Zato, poruka profesionalnom novcu – mudrim vođenjem igre može se uključiti puno više investitora i novca nego li ga je trenutno uključeno. Mudrim – znači povećanim oscilacijama cijena, kako bi se pružila druga prilika za ulazak u igru i onima koji su ostali izvan igre. Na kraju će svi biti na dobitiku i profesionalci i oni drugi. Ako se to ne desi – biti će na gubitku i jedni i drugi.
Crobex 60 min.
Double top.
… s obzirom da su Ameri danas bili skoro poput nas i da su jedva u zelenom , mislim da je sutra strašljiv početak, a onda nešto dole nešto gore-ovisno malo i o EU. Biće zanimljivo… od 12-14:30 zastoj a u 14:30 krećemo u smjeru Amera-definitivno… više nije teško pogoditi i bez grafova…
Moje mišljenje je da se oscilatori moraju ohladiti, jer su pregrijani!
E sad, vjerujem da ni padanje neće biti dugo, možda do FIBBO 50%, nakon toga slijedi novi retest linije otpora!
… s obzirom da su Ameri danas bili skoro poput nas i da su jedva u zelenom , mislim da je sutra strašljiv početak, a onda nešto dole nešto gore-ovisno malo i o EU. Biće zanimljivo… od 12-14:30 zastoj a u 14:30 krećemo u smjeru Amera-definitivno… više nije teško pogoditi i bez grafova…
Dolje?
S&P 500 može povući max. 850 ali oscilatori su pregrijani – zato ….
Gospon knecht jeste vi u prošlu nedelju rekli da DAX ide na 3700 bodova u ponedeljak?
Htela bi vas samo obavestiti da je DAX na 4220
S&P 500 može povući max. 850 ali oscilatori su pregrijani – zato ….
Ti si tvrdio da su oscilatori pregrijani i kad je IGH bila na 1600… stoga