Nakon brojnih poruka koje sam dobio odlučio sam se vratiti! Prije svega zbog činjenice da su meni neki omraženi "likovi" otišli odavde! Upravo oni koji su pljucali po svim analizama koje se nisu slagale sa njihovima!Za početak evo graf procjene kretanja DLKV! Ameri probili Fibbo 38,2, što znači sutra pad DLKV ispod 283kn. Slično je na mnogim drugim dionicama! Ne nasjedajte kratkotrajnim pokušajima odbijanaca!
Prva crta potpore Crobija 1350, dno na 1319.
Joj,bogek moj,vaše analize se nisu slagale s onim kaj bi se dogodilo a ne s drugim analizama. Hoćete reći da kad mi probijemo otpor na 1450 da bu onda General Electric skočil na 12 dolara?
A što je sa linijom krobija na 1333?
S tom smo se razinom mučili na putu gore…
Nakon brojnih poruka koje sam dobio odlučio sam se vratiti! Prije svega zbog činjenice da su meni neki omraženi "likovi" otišli odavde! Upravo oni koji su pljucali po svim analizama koje se nisu slagale sa njihovima!
Za početak evo graf procjene kretanja DLKV! Ameri probili Fibbo 38,2, što znači sutra pad DLKV ispod 283kn. Slično je na mnogim drugim dionicama!
Ne nasjedajte kratkotrajnim pokušajima odbijanaca!
Prilog graf DLKV!
Unaprijed hvala svima koji daju ocjenu veću od 1%.
dobro nam došao natrag!
Nakon brojnih poruka koje sam dobio odlučio sam se vratiti! Prije svega zbog činjenice da su meni neki omraženi "likovi" otišli odavde! Upravo oni koji su pljucali po svim analizama koje se nisu slagale sa njihovima!
Za početak evo graf procjene kretanja DLKV! Ameri probili Fibbo 38,2, što znači sutra pad DLKV ispod 283kn. Slično je na mnogim drugim dionicama!
Ne nasjedajte kratkotrajnim pokušajima odbijanaca!
Daj Vladek za boga miloga, gori si od Kromana, kad odeš nemoj se više vraćati [bye]
Znam da nemate posla u brodogradilištu, ali nemoj nas više spamati [tongue]
ja pak nemam pojma o TA i suzdržavam se od pisanja. ali, čemu jedinica ako sam čovjeku poželjela dobrodošlicu?!
Prilog graf DLKV!
Splićo živio i dobro došao k nama !!
Može viđenje za ATPL i buduća kretanja.
LP svima !!
Evo krobi zaglavio na onih već spominjanih 1407…na putu gore nije bilo problema s probijanjem…hoće li izdržati na putu dolje…
zna neko na teletraderu kak adx stavit sa sve 3 linije?
nekaj ne kontam očito! [smiley]
DMSystem (To se inače službeno i zove DMI /tj. directional movement index)
Crobex 60-min.Targeti.
Prilog graf DLKV!
jel može viđenje za atpl i igh
pozdrav
S&P (s uključenim trenutnim stanjem)
kao maksimalnu granicu rasta vidim vrijednost 850. Tada bi večina dionica iz sastava indeksa trebala biti u prekokupljenom području RSI-a, većem od 70. Zanimljivo je da su prodavači i dalje snažnijeg utjecaja od kupaca. Nulta razina money flow indeksa već je dva puta respektirana, i njeno prbijanje u ovom prolazu nije izvjesno. Za probijanje nulte razine money flow indeksa, nužno će trebati doći do hlađenja RSI-a. Razina 850 je irazina dodira sa 100-dnevnim ppomičnim prosjekom.
Poseban problem predstavlja NASDAQ – koji se pred dva dana već konfliktirao sa 100-dnevnim prosjekom. Money flow indeks i RSI su otprilike istog stanja kao i kod S&P-a.