Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@f
ne sjećam se da li sam postala dlkv, ali ovaj stari se drži:
otpore (one prve) znaš;

sad smo prešli 1. gannovu liniju od 14 stupnjeva, to bi kasnije trebao biti support
ulazimo u 1. zonu (žutu) – 290- 330 (to odgovara 2. zoni crobexa, s otporom na 1407)
ona starija (2.) – 325 – 360, očekujem je, ali nakon korekcije
pozdrav i sretno:)

sto cemo sa divergencijom na DLKV?
priblizili smo se i gornjem bollingeru ….

meni ovo ne izgleda dobro.

[/quote]
o cemu ti pišeš?
a da još jednom pogledaš svoju bolnu tocku, divergencije [tongue]

Vidim ne piše se puno i ne navlači. Znači prodali ste danas. Lijepo, lijepo…. za ostale više sreće drugi put.
Tko se misli kockat i vjeruje da smo krenuli u bull market evo mu prodaje kolko voliš.

Uvijek ima kandidata za šišanje. To nekako uvijek smetnem s uma pa prodam 2-3 dana ranije.
Al eto bar bila neka zarada.
A vi koji neznate učite , najbolje na vlastitoj koži, to najgore boli ali se najduže pamti.

Scio me nihil scire

gap

Dobro si rekao, evo popunili se gapovi.

Crobex 60-min.

Fibbo otpori +GAP

60 min.

Crobex fibo

60 min.

DOW fibbo.

@f
ne sjećam se da li sam postala dlkv, ali ovaj stari se drži:
otpore (one prve) znaš;

sad smo prešli 1. gannovu liniju od 14 stupnjeva, to bi kasnije trebao biti support
ulazimo u 1. zonu (žutu) – 290- 330 (to odgovara 2. zoni crobexa, s otporom na 1407)
ona starija (2.) – 325 – 360, očekujem je, ali nakon korekcije
pozdrav i sretno:)

sto cemo sa divergencijom na DLKV?
priblizili smo se i gornjem bollingeru ….

meni ovo ne izgleda dobro.

[/quote]
o cemu ti pišeš?
a da još jednom pogledaš svoju bolnu tocku, divergencije [tongue]
[/quote]

biti ce tebi bolne tocke ….
ne mozes protiv pravila.

Vidim ne piše se puno i ne navlači. Znači prodali ste danas. Lijepo, lijepo…. za ostale više sreće drugi put.
Tko se misli kockat i vjeruje da smo krenuli u bull market evo mu prodaje kolko voliš.

Uvijek ima kandidata za šišanje. To nekako uvijek smetnem s uma pa prodam 2-3 dana ranije.
Al eto bar bila neka zarada.
A vi koji neznate učite , najbolje na vlastitoj koži, to najgore boli ali se najduže pamti.

za neke dionice(firme) je poceo bull ,to nemozes osporit…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nakon brojnih poruka koje sam dobio odlučio sam se vratiti! Prije svega zbog činjenice da su meni neki omraženi "likovi" otišli odavde! Upravo oni koji su pljucali po svim analizama koje se nisu slagale sa njihovima!
Za početak evo graf procjene kretanja DLKV! Ameri probili Fibbo 38,2, što znači sutra pad DLKV ispod 283kn. Slično je na mnogim drugim dionicama!
Ne nasjedajte kratkotrajnim pokušajima odbijanaca!
Prva crta potpore Crobija 1350, dno na 1319.

Prilog graf DLKV!
Unaprijed hvala svima koji daju ocjenu veću od 1%.

Nakon brojnih poruka koje sam dobio odlučio sam se vratiti! Prije svega zbog činjenice da su meni neki omraženi "likovi" otišli odavde! Upravo oni koji su pljucali po svim analizama koje se nisu slagale sa njihovima!
Za početak evo graf procjene kretanja DLKV! Ameri probili Fibbo 38,2, što znači sutra pad DLKV ispod 283kn. Slično je na mnogim drugim dionicama!
Ne nasjedajte kratkotrajnim pokušajima odbijanaca!
Prva crta potpore Crobija 1350, dno na 1319.

u pravu si-NAŽALOST!

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close