hmmm…
zanimljivo se odvija trgovanje u USA.
probili su padajuci kanal i sad su prosli fibo 61,8%.
slijedeca zapreka je na SP 804 – to je dno od 20.02.
ako i to probiju…
kaj onda?
odbijaju se
@f
ne sjećam se da li sam postala dlkv, ali ovaj stari se drži:
otpore (one prve) znaš;
sad smo prešli 1. gannovu liniju od 14 stupnjeva, to bi kasnije trebao biti support
ulazimo u 1. zonu (žutu) – 290- 330 (to odgovara 2. zoni crobexa, s otporom na 1407)
ona starija (2.) – 325 – 360, očekujem je, ali nakon korekcije
pozdrav i sretno:)
sto cemo sa divergencijom na DLKV?
priblizili smo se i gornjem bollingeru ….
meni ovo ne izgleda dobro.
[/quote]
…a da ti ponoviš malo gradivo o divergencijama [cool]….toplo preporučam
Hoćemo li se sutra korigirati i u kom smjeru? [undecid]
Kao laik- grafikone procjenjujem UMJETNIČKI….. stoga se na njih ne treba obazirati….
Po meni, uzlazna linija Crobexa ovih dana, još ide puno više…na našu sreću- a najviše od svega me zanima, što će uslijediti poslije ove svjetske euforije…prema očekivanjima, nakon svjetske radosti -pad / korekcija / više ne bi smio biti tako dubok, i tada bismo mogli reći, da je dno – iza nas…. prema namjerama financijskih institucija i trudu svih Vlada..trebali bi biti zadovoljni i optimistični.. te zahvaliti Bogu, što smo ipak dio svjetskog financijskog sustava u ovom bitnom segmentu razmišljanja… a ne dio blatnog , ekonomski primitivnog i neodgovornog Balkana..
Ljudi, ne dirajte Vlada…pogodio je Ganna, rekao je (bar je u pocetku to pricao) da je dan preokreta 23.3. …. I je, i je, ali nisam siguran da je preokret onaj koji je vecina ocekivala [lol] [lol] [lol]
za sutra imamo nekoliko otpora tocnije 4.
1 otpor nam je linija koja spaja vrh 1885 i vrh 1691,2 linija otpora je fibo 50% (1462) od pada sa 1691,3 linija otpora je linija ganove lepeza na cca 1475 i 4 linija otpora je 38,2% 1482 .sa 3% rasta bili bi na 1462 ili 50% zadnjeg pada
Gospa malo pojednostavljeno o linijama otpora koji nas čeka sutra i prekosutra ako budemo rasli ??
gap