Moderatori,brišite ovaj moj zadnji post jer je bio vezan za post od Anricoma koji je izbrisan
Hvala
Po svemu sudeći ,dolazi do veće korekcije idući tjedan
Nema šta to si stvarno stručno objasnio i podastro dokaze [lol]
Po svemu sudeći ,dolazi do veće korekcije idući tjedan
To je bilo vidljivo već jučer.
Jeli ovaj pad u usa početak spusta prema dnu. Il mala korekcija pa ponovní rast?
sudeci po tomu sto nafta raste a zlato pada,moje misljenje je da je ovo samo korekcija,no bumo vidjeli…to je ipak samo moje misljenje….
Jeli ovaj pad u usa početak spusta prema dnu. Il mala korekcija pa ponovní rast?
to će vam pojasniti klasičari.
oni koji klasičnu TA do u tančine razumiju.
[/quote]
…a što ti kažeš??? sada će se pokazatipravi grafičari…ponedjeljak-petak…???
sudeci po tomu sto nafta raste a zlato pada,moje misljenje je da je ovo samo korekcija,no bumo vidjeli…to je ipak samo moje misljenje….
* Gold
* $952.65
* 0.00
* Crude Oil
* $52.07
* +$0.03
[/quote]
Da li netko od vas koji imate pojma o TA ( za razliku od mene ) može dati projekciju Crobex-a, pošto većina od nas ulaže (špekulira) na ZSE.
Unaprijed zahvaljujem.
TA prati prošlost, i govori nam o budućam kretanju marketa.
Bio promet 2 miliona ili 200 miliona, uvijek postoje zakonitosti.
Danire ako je to tako molio bih da staviš grafove do kraja travnja za par likvidnijih dionica
HT
ATPL
IGH
LEDO
To su 4 različita sektora kojima stižu do kraja travnja i godišnja izvješća i rezultati za prvi kvartal.
Kako vi kažete fundamenti nemaju nikakve veze s TA pa me zanima kako bi to trebali izgledati grafovi za navedene dionice.
Unaprijed hvala
Naravno bilo bi ljepo da se uključe i ostali tehničari