šveps tonik-voter, nisam ovdje da bi se s nekim prepucavao i svađao, samo sam postao malu analizu… ispričavam se ako se osjećaš pogođenim, pa smatraš da su ironične primjedbe na mjestu…
ali čovječe, to nije to… [proud] daklem, dotični Daneric mislim skroz oke broji manje valove, dakle, micro, nano i pico, ali ja pričam o većim valovima… on je uzeo zdravo za gotovo da je VELIKA četvorka gotova i sad gleda varijante petice, koje uključuju različite verzije SREDNJE četvorke (oke? jel vidiš gore 4 od 5?), i na kraju te verzije odbacuje…
on veli da je počela dvojka, i da je 5ica završila.
[/quote]
btw, mislim ti je evil speculator jučer reaktivirao flat 4ku opciju
I meni se čini da je…
šveps tonik-voter, nisam ovdje da bi se s nekim prepucavao i svađao, samo sam postao malu analizu… ispričavam se ako se osjećaš pogođenim, pa smatraš da su ironične primjedbe na mjestu…
ali čovječe, to nije to… [proud] daklem, dotični Daneric mislim skroz oke broji manje valove, dakle, micro, nano i pico, ali ja pričam o većim valovima… on je uzeo zdravo za gotovo da je VELIKA četvorka gotova i sad gleda varijante petice, koje uključuju različite verzije SREDNJE četvorke (oke? jel vidiš gore 4 od 5?), i na kraju te verzije odbacuje…
on veli da je počela dvojka, i da je 5ica završila.
[/quote]
btw, mislim ti je evil speculator jučer reaktivirao flat 4ku opciju
[/quote]
IGH ima GAP.
IGH ima GAP.
mozda se nece popuniti nego nastavi rasti…
to bi sigurno bilo drago onima koji su danas kupovali…
IGH ima GAP.
Imao je i citygroup gap…. 3 dana za redom [lol]
Dajte shvatite više da svaka bitna promjena fundamenata isključuje tehničku analiza… bar dok se ukalkulira ista [kiss]
Ako ništa m pričekati dok se odbije od gornjeg bollingera
Bollinger će se micati kako to potražnja bude htjela [bye]
Imao je i citygroup gap…. 3 dana za redom [lol]
Dajte shvatite više da svaka bitna promjena fundamenata isključuje tehničku analiza… bar dok se ukalkulira ista [kiss]
[/quote]
pa di ti je tu bitna promjena?
dobili su posao …
pa sta?
i to u narednih 10 godina…
pazi da se ne dogodi kao sa Peljesackim mostom.
to je isto bio super poso…
PS.ipak je to Crna gora…
A na kojoj si ti stanici?