Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dax školski odrađuje klin – sad će toboganom zaroniti (target za par dana na 3620).

Da, tako si i Crobex pogodio da će zaroniti, pa ljudi broje 60% zarade na pojedinim dionicama. Da su slušali tebe, ne bi takve profite uzimali

Hell is Empty and all the Devils are Here

Crobex GAP

da, i? Znaš li koliko vrsta gap-ova postoji? I kako ih se sve interpretira?

@budd – Možeš tražiti koliko želiš, ali moje prognoze oko "Crobexa" (baš zbog takvih komentara) nećeš naći.

Crobex GAP

da, i? Znaš li koliko vrsta gap-ova postoji? I kako ih se sve interpretira?
[/quote]

naučit će, vidiš da je novi:)

Evo da i ja stavim jedan graf crobexa
Obratiti pažnju na divergenciju na MOM (histogramu) i npr. na MACD… Po meni je prilično moguće da događaj (natječaj) vezan uz građevinski sektor bude okidač za jedan poduži rast (odbijanac) koji već neko vrijeme visi u zraku. Bitno je uočiti i npr. ADX crtu na DMSystemu koja je prešla iznad obje D+ i D- linije i okrenula prema dolje što je uvijek znak preokreta… itd.

Obrati pažnju na njihov odbijanac nakon deblokade.

…. nisam vidio da je itko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

malo objašnjenja ne škodi… daklem, kao prvo, dotični Daneric sam sebe naziva amaterom, a ja govorim o profesionalcima koji žive od svojih analiza, i koje čitam na polu-redovitoj osnovi…

kao drugo, NHF, ali krivo si shvatio što je on napisao… ajmo zajedno…
ali još jednom napominjem, koliko je meni poznato, niko nije na stol stavio varijantu sa velikom flat 4.

nisam vidio da se referenciraš na profesionalce. Jel te mogu kontaktirati oko drugih stvari koje mi nisu jasne pa da mi pojasniš?

http://danericselliottwaves.blogspot.com/2009/03/case-for-wave-4-of-5-expanded-flat.html
[/quote]

šveps tonik-voter, nisam ovdje da bi se s nekim prepucavao i svađao, samo sam postao malu analizu… ispričavam se ako se osjećaš pogođenim, pa smatraš da su ironične primjedbe na mjestu…

ali čovječe, to nije to… [proud] daklem, dotični Daneric mislim skroz oke broji manje valove, dakle, micro, nano i pico, ali ja pričam o većim valovima… on je uzeo zdravo za gotovo da je VELIKA četvorka gotova i sad gleda varijante petice, koje uključuju različite verzije SREDNJE četvorke (oke? jel vidiš gore 4 od 5?), i na kraju te verzije odbacuje…

a jeste me vukli za jezik, evo, nacrtao sam novi graf… vidljivo je da ne pričam o valu od 2-3 tjedna, nego o četvorci od 3-4 mjeseca…

za primjedbe tipa da su futuresi danas crveni, jesu, pa kaj je to čudno? kaj bi trebali 30 dana za redom rasti? [wink]

par riječi o varijanti… ima više razloga zašto je ona prilično logična, npr. fibo ciklusi, omjeri valova i slično… ali najjači argument je da je niko ne očekuje… a tržište voli iznenadit… [rolleyes]

Pametan, ako to želiš.

Obrati pažnju na njihov odbijanac nakon deblokade.

vidim, evo IGH prosječna 2.213 (+14 %), i sada, promet više od 3 mil.,
DLKV promet 2.2 mil., + 6.18 %,
vdkt +23 %
thnk +9,8%

a da ne govorim da je IGH prije tjedan dana (kad sam ga kupovao) bio ispod 1.500 kn

šveps tonik-voter, nisam ovdje da bi se s nekim prepucavao i svađao, samo sam postao malu analizu… ispričavam se ako se osjećaš pogođenim, pa smatraš da su ironične primjedbe na mjestu…

ali čovječe, to nije to… [proud] daklem, dotični Daneric mislim skroz oke broji manje valove, dakle, micro, nano i pico, ali ja pričam o većim valovima… on je uzeo zdravo za gotovo da je VELIKA četvorka gotova i sad gleda varijante petice, koje uključuju različite verzije SREDNJE četvorke (oke? jel vidiš gore 4 od 5?), i na kraju te verzije odbacuje…

on veli da je počela dvojka, i da je 5ica završila.

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

da li je moguće da u idućem padu probijemo ispod 1000 bodova

može netko komentirat zašto atpl ide silaznim kanalom a većina dionica i crobex uzlaznim? tnx

marlu
zato sto su tako veliki odlucili

http://aqua-art.org/news.php

New Report

Close