Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

primjetih radikalni oblik selektivne percepcije u analitičara u zadnje vrijeme… konkretno, ako govorimo o EWT analitičarima, nisam vidio da je itko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

prechter, tony caldero, čar i vrlo oprezni evil speculator…

ovdje samo želim iznijeti širem pučanstvu mogućnost da je ovo kaj je započelo na S&P zapravo bull run od nekih mjesec dana, a ne mikro ili nano četvorka… dakle, mogućnost da velika četvorka još nije gotova, a velika petica još nije ni započela…

nevjerojatno kako niko nije uzeo u obzir tu mogućnost.

slika je jedna moja stara analiza od prije 2-3 tjedna, neda mi se sad crtat sve ispočetka, al koga zanima, shvatit će poantu…

majstor ju je jučer odbacio

http://danericselliottwaves.blogspot.com/

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

@zg28
i valentine

ne ne tigrus krivo shvatio ja na tvojoj strani

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Di je vlado kaj vele indikatori kad bi trebalo uletit u IGH i Tehniku?

primjetih radikalni oblik selektivne percepcije u analitičara u zadnje vrijeme… konkretno, ako govorimo o EWT analitičarima, nisam vidio da je itko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

ovdje samo želim iznijeti širem pučanstvu mogućnost da je ovo kaj je započelo na S&P zapravo bull run od nekih mjesec dana, a ne mikro ili nano četvorka… dakle, mogućnost da velika četvorka još nije gotova, a velika petica još nije ni započela…

slika je jedna moja stara analiza od prije 2-3 tjedna, neda mi se sad crtat sve ispočetka, al koga zanima, shvatit će poantu…

majstor ju je jučer odbacio

http://danericselliottwaves.blogspot.com/
[/quote]

malo objašnjenja ne škodi… daklem, kao prvo, dotični Daneric sam sebe naziva amaterom, a ja govorim o profesionalcima koji žive od svojih analiza, i koje čitam na polu-redovitoj osnovi…

kao drugo, NHF, ali krivo si shvatio što je on napisao… ajmo zajedno… "Wave 4(5) is a dead idea"… dakle, on odbacuje mogućnost srednje 4, da je ovo četvorka od velike 5, slično kao i ja. pogledaj njegovu sliku i analizu… ali njegova varijanta je da je započeo veliki bull…

uglavnom su na stolu dvije varijante, ili je kao započeo veliki bull, ili završavamo veliku 5.

veliku 5 sasvim sigurno ne završavamo, to bi totalno sjebalo cikluse… ako su npr. na crobexu jedinica i trojka trajale 6 mjeseci, petica sasvim sigurno neće trajat 2, može jedino trajat DUŽE… u tom slučaju je ono što svi sad misle da je velika 5, zapravo JEDINICA od velike 5…

ali još jednom napominjem, koliko je meni poznato, niko nije na stol stavio varijantu sa velikom flat 4.

Pametan, ako to želiš.

@zg28
ma skuzio sam da si na "mojoj strani"…

@zli

slazem se da petica treba trajati dulje od jedinice i trojke ako su one bile iste velicine…

primjetih radikalni oblik selektivne percepcije u analitičara u zadnje vrijeme… konkretno, ako govorimo o EWT analitičarima, nisam vidio da je nitko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

s&p do 920??

[/quote]

u ovoj varijanti, maximalni target na S&P-u je cca 1020.

naravno, moguće je da goriva nestane i prije, čak je to i vrlo vjerojatno.

Pametan, ako to želiš.

Crobex GAP

Neda ti se? [yawn] I zato lupaš sa starim podacima.

Po futuresima na bloombergu ameri imaju danas trend pada.

primjetih radikalni oblik selektivne percepcije u analitičara u zadnje vrijeme… konkretno, ako govorimo o EWT analitičarima, nisam vidio da je nitko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

s&p do 920??

[/quote]

u ovoj varijanti, maximalni target na S&P-u je cca 1020.

naravno, moguće je da goriva nestane i prije, čak je to i vrlo vjerojatno.
[/quote]

975

Di je vlado kaj vele indikatori kad bi trebalo uletit u IGH i Tehniku?

Indikatori kažu da je 1400-1600 bilo izvanredno za ulaz, a 1800 i sve preko za izlaz

Brankice, kako si ti tako pametna, jučer se prijaviš na forum i već si u plusu, jel radiš u IGH ili nešto drugo? Hm, povlačim pitanje jer je osobno.

Radije reci koliko još imaš za zdilati pa ćemo izračunati koja ti je najpovoljnija razina za izlaz, s obzirom na količinu

…. nisam vidio da je itko uopće i spomenuo varijantu sa flat velikom 4, što je po meni u trenutnoj situaciji najlogičnija varijanta… mislim, oke da neko misli da nije najlogičnija, ali da ta varijanta UOPĆE niti nije spominjana?

malo objašnjenja ne škodi… daklem, kao prvo, dotični Daneric sam sebe naziva amaterom, a ja govorim o profesionalcima koji žive od svojih analiza, i koje čitam na polu-redovitoj osnovi…

kao drugo, NHF, ali krivo si shvatio što je on napisao… ajmo zajedno…
ali još jednom napominjem, koliko je meni poznato, niko nije na stol stavio varijantu sa velikom flat 4.

nisam vidio da se referenciraš na profesionalce. Jel te mogu kontaktirati oko drugih stvari koje mi nisu jasne pa da mi pojasniš?

http://danericselliottwaves.blogspot.com/2009/03/case-for-wave-4-of-5-expanded-flat.html

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Dax školski odrađuje klin – sad će toboganom zaroniti (target za par dana na 3620).

New Report

Close